Du är inte inloggad.

Artikel

Varför använda en låneförmedlare?

Det finns många anlendingar till att använda en låneförmedlare och dessutom gör det ditt arbete med att hitta nya lån mycket smidigare.

Till att börja med så är det väldigt enkelt att använda sig av en låneförmedlare då de gör att du kan ansöka om lån från många olika långivare med en och samma ansökan.

Detta gör att du endast behöver besöka en hemsida för att göra upp till så många som 25 stycken låneansökningar med en och samma ansökan.

Dessutom så kommer du trots att du göra hela upp till 25 stycken låneansökningar bara behöva lägga till en UC kontroll på dig. Detta är mycket bra då varje kontroll hos UC registreras och blir synlig för alla långivare.

Detta gör detta det ser ut som att du bara har ansökt om ett lån när du egentligen har ansökt om hela 25 stycken.

En bra hemsida där du kan jämföra och hitta den bästa låneförmedlaren är låneförmedlaren.se

Hur fungerar en låneförmedlare?

En låneförmedlare är en tjänst som gör att du med endast en ansökan kan ansöka om många lån samtidigt. Med en låneförmedlare kan du ansöka om privatlån, blancolån, billån eller till och med bolån.

Efter att du skickat iväg din ansökan med hjälp av en låneförmedlare så kommer din profil och ansökan visas för upp till 25 stycken långivare som kommer att få konkurrera om dig som kund.

Detta gör att räntan kommer att bli lägre jämfört med om du bara hade asnökt hos en långivare.

Så det finns många anledningar till att använda en låneförmedlare och det är av denna anledning som det har blivit väldigt populärt. Testa du med!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Affärsrådgivning
Pröva Twitter för att söka nytt jobb
Att jämföra mobilabonnemang
Företagslån och hur du går tillväga
Vad innebär iGaming och dess industri