Du är inte inloggad.

Artikel

Är ditt badrum ett spa?

Vi hör det så ofta. Badrummet är hemmets oas, ett litet spa som du har för dig själv. Men är det verkligen så i ditt hem? Oavsett om du har byggt ett helt unikt utrymme med förbränningstoalett och fontän eller om du har ett standard badrum finns det saker att tänka på vad gäller mysfaktorn och spaeffekten.

Ett badrum som är som ett spa

Låt oss fundera en runda på vad ett spa är. När du går till ett spa får du ett varmt bad som doftar gott. Detta kan du säkert få till i ditt badrum. Om du bara har dusch kanske du kan köpa ett sittbad som du ställer in för spaäventyret.

En annan sak som ingår i en spabehandling är massage. Nu kanske du tänker att massage kräver att du har någon i ditt hem som kan komma och ordna med den. Massagen i badrummet kan dock ske utan mänskliga händer. Du kan ha en dusch som också ger massage.

Det finns duschar med munstycken som du vrider på för olika effekt. Med varm vatten kommer du bra nära originalet. Det blir spa i ditt badrum!

Spamiljö som du ordnar med själv

Effekter som kan skapa spakänsla är dofter och ljus. Det betyder inte att du måste installera helt nya lampor i ditt badrum för att det ska bli hemmets spa. Faktum är att du ganska enkelt kan få rätt stämning med lite stearinljus som doftar gott.

Kanta badkaret med dessa eller ställ på handfatet. Badrummet blir en helt ny plats och du kan börja kalla det för din oas i hemmet. Kanske börjar du ta hand om dig själv lite oftare i ditt spa då det faktiskt känns som ett spa!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Choklad - en spännade historia
Allt fler väljer aluminiumfälgar till bilen
Att välja rätt ångtvätt
Flyttstädning Stockholm
Robotgräsklippare säljs i tusental