Du är inte inloggad.

Artikel

Borohus - tillverkar ditt drömhus

När det gäller att bygga hus är Borohus experter som har varit med i branschen ända sedan 1928 då företaget grundades. Borohus bygger villor och fritidshus i många olika planlösningar efter sina kunders önskemål. Idag har Borohus flera kontor utspridda över hela Sverige, med ett huvudkontor placerat i Mjöbäck.

 

Borohus har en stor erfarenhet av att tillverka hus då de har väldigt många kunder där inget hus är sig likt. En anledning till att alla hus blir olika kan bero på husets underlag, hur mycket det får kosta och tomtens storlek. Om du är ute efter ett drömhus finns Borohus där som hjälper dig med varje steg ända fram till ditt nya hus.

Fritidshus

Borohus bygger fritidshus av hög kvalitet där du och din familj kan njuta av eran fritid under både sommaren och vintern. Fritidshusen hos Borohus är byggda så att de ska gå att använda året om. Med ett fritidshus väljer du själv var du vill spendera din fritid. Vad sägs som vid en sjö, fjällmiljö eller kanske en mysig skogsglänta?

Garage & Carport

Borohus bygger även garage och carports där nu kan förvara era bilar, skottkärra, gräsklippare eller hela familjens cyklar. Borohus anpassar garagen efter era behov av lagring. Det finns stora möjligheter att anpass utseendet då Borohus underleverantörer har ett mycket brett sortiment.

Dags att börja bygga?

När du väl har bestämt dig för att bygga ett hus bör du ta kontakt med Borohus som hjälper dig att komma med idéer, förslag och ger dig all den hjälp du behöver. Den känslan du sedan får när ditt nya hus står på plats är svår att beskriva, du kommer garanterat att bli mer än nöjd när du anlitar Borohus som din hustillverkare.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skäl att prova hemlevererade matkassar
Kay Bojesen - En designikon
VVS Linköping - Allt inom VVS Linköping
Badtunna är skönt en vinterkväll
Nibe F470 (nibe-f470)