Du är inte inloggad.

Artikel

Byt ut dina gamla glödlampor

Har du kvar dina gamla glödlampor? I så fall kan det vara smart att byta ut dem mot LED-lampor och på så sätt spara på energi och miljö. Det finns många fördelar med att välja en LED-lampa framför de traditionella glödlamporna och lysrören. LED-lampor är mycket flexibla och används idag till väldigt många olika typer av produkter. 
 
På Ledgiganten hittar ni ett stort utbud av LED-lampor och belysning av flera olika slag. I sortimentet hittar ni smart belysning, trädgårdsbelysning, olika typer av lampor, slingor, ficklampor och mycket mer.  
 
Miljövänlig belysning med lång livstid
LED-lampor är mycket mer miljövänliga än vanliga lampor då dess konstruktion inte använder giftiga kemikalier som exempelvis kvicksilver, något de traditionella glödlamporna använder. De är även väldigt energieffektiva då de använder 75% mindre energi än en vanlig glödlampa. Med LED-belysning kan du även förvänta dig att de kommer ha en lång livstid så att du slipper byta så ofta.
 
Fungerar bra i höga/låga temperaturer
LED-lampor är även ett utmärkt val när det gäller platser med höga temperaturer då de inte blir så varma att dem går sönder. De klarar även kalla temperaturer vilket gör dem väldigt bra för exempelvis julbelysning ute i kylan.
 
Smart belysning
Hos Ledgiganten hittar ni ett stort utbud av smart belysning till ert hem. Med smart belysning kan du kontrollera belysningen med hjälp av din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du kan enkelt göra schemaläggningar av belysningen, ändra färg på ljuset eller få lamporna att blinka i takt med musiken. Med smart belysning kommer ditt hem att kännas betydligt mer modernt och bekvämt. 
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Stockholm
Köpråd - hur man får en fin och stor häck
Fönsterputs Abonnemang
Jacquardtyger
Hjälp med dränering