Du är inte inloggad.

Artikel

Cellulitbehandling hemma

Celluliter låter som ett medicinskt tillstånd men celluliter är inget mer än normalt fett under huden. Fettet är ojämnt eftersom det pressar mot bindväv, vilket gör att huden ovanför blir rynkig.

Celluliter är inte skadligt. Men många människor skulle vilja bli av med det på grund av hur det ser ut och det finns många effektiva alternativ för cellulitbehandling för hemmabruk.  

 

Vad orsakar celluliter?

Att du får celluliter betyder inte att du är överviktig. Även smala människor kan ha det och det drabbat nästan alla kvinnor någon gång under livet. Om du är överviktig kan du bli av med celluliter genom att förlora i vikt.

Celluliter är vanligare bland kvinnor än män. Om andra kvinnor i din familj har celluliter så finns det tyvärr en god chans att du kommer att drabbas. Andra faktorer som påverkar hur mycket celluliter du har och hur synlig det är bland annat:
 

  • Dålig kost
  • Misslyckad viktnedgång
  • Långsam ämnesomsättning
  • Brist på fysisk aktivitet
  • Hormonförändringar
  • Uttorkning
  • Totalt kroppsfett
  • Tjocklek och färg på din hud


Celluliter tenderar att vara mindre märkbar på mörkare hud. Om du har ljus hy och planerar att vara ute i en baddräkt eller korta shorts kan du applicera en brun utan sol kräm för att göra gupp och gropar på låren mindre märkbara. Det f inns även body scrubs mot celluliter som effektivt kan minska och reducera dess uppkomst.

 

Cellulitbehandlingar

Det finns många produkter och behandlingar som lovar att de kan hjälpa dig att bli av med celluliter på lår och rumpa. Cellulitkrämer sägs att lösa upp fett och jämna ut huden. 

Cellulitplåster är ett naturligt och effektivt alternativ för att bli av med celluliter. Dessa cellulitplåster mot celluliter reducerar effektivt celluliterna och verkar enkelt och säkert.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Massagefåtölj Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA
Recept på kolhydratsnål frukostmuffins
Att Göra Sin Egen Tandblekning Hemma är Enkelt och Säkert
Träna med rätt tempo och optimera dina resultat.
Diadem har smyckat kvinnornas hår sedan antikens tid!