Du är inte inloggad.

Artikel

Få en platt mage snabbt

Räkna kalorier

Vad du äter är viktigt. De flesta människor faktiskt inte har en aning om vad de egentligen äter. Folk tror att de äter hög proteinhalt, lite kolhydrater eller vad som helst ... men de tenderar att drastiskt över - eller underskatta detta.

 

För den som verkligen vill optimera sin viktminskning samt för att få en platt mage och fast rumpa så bör ha kontroll på sitt intag av kalorier. Det betyder inte att du måste väga och mäta allt under resten av ditt liv, men gör du det då och då under ett par dagar i rad kan hjälpa dig att inse där du behöver göra några ändringar.

 

Minska på kolhydrater

Om du behöver gå ner i vikt snabbt kan du överväga att minska intaget av dina kolhydrater ner till 50 gram per dag. Detta kommer att minska din aptit och göra att din kropp börja bränna främst fett för bränsle.
 

Denna diet har många andra hälsofördelar förutom just viktminskning. De kan ha livräddande effekter för typ 2-diabetiker till exempel. Studier har visat att ett lågt kolhydratintag dieter är särskilt effektiva på att bli av med fett i magen området runt organen och i levern.

 

Motion

Att få in alla de fantastiska hälsofördelarna med motion är utanför ramen för denna artikel men motion gör verkar vara effektiva för att minska magen fett. Aerobträning (som promenader, löpning, simning osv) har visat sig orsaka stora minskningar i magen fett i ett flertal studier. En annan studie fann att motion hindrade folk från att åter få bukfett efter viktnedgång, vilket innebär att motion är särskilt viktigt under tyngdförsörjning.

 

Motion leder också till minskad inflammation, blodsockernivåer och alla andra metabola störningar som är associerade med fetma. Motion kan vara mycket effektivt om du försöker gå ner i magfett. Motion har också en rad andra hälsofördelar för din kropp vilket kan hjälpa dig att gå ner  i vikt hållbart och vill du uppnå ytterligare resultat kan du kombinera dessa tips med en produkt för viktminskning så som teatox från somatox för att maximera dina resulat. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Massage hembesök i Stockholm
Vad är du beredd på att betala för at komma i ditt livs form?
Klåda i hårbotten – kan vara många orsaker
Testa din hörsel och öka din livskvalitet med nya hörapparater
Omega 3 kosttillskott