Du är inte inloggad.

Artikel

Få städhjälp av ungdomar i Kalmar

Behöver du, ditt företag eller din organisation professionell städhjälp i Kalmar med omnejd? Ungdomsstäd är en städfirma i Kalmar som främst håller på med hemstädning i Kalmar, men de har även utbildade städare inom städtjänster som kontorsstädning, flyttstädning och  fönsterputs. Städarna på Ungdomsstäd består av ungefär 80% ungdomar i åldrarna 18-25 medans resterande är äldre erfarna städare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter till Ungdomarna.
 
Bra arbetsvillkor för Ungdomarna
Medarbetarna på Ungdomsstäd har bra arbetsvillkor och då de sätter sina anställda först. Ungdomsstäd är övertygade om att engagerade och glada personer gör ett mycket bättre jobb än de som inte tycker om sin arbetsgivare. De följer kollektivavtal och erbjuder gratis företagshälsovård till sina anställda. 
 
Alla städare på Ungdomsstäd har genomgått en städutbildning så att de vet hur man städar på ett bra och korrekt sätt, samt hur de kemikalier som används ska hanteras. Innan man blir anställd hos Ungdomsstäd genomförs det ett utdrag ur brottsregistret så att kunder ska kunna känna sig trygga med städaren som ska städa hos dig. Alla nya medarbetare kommer alltid att ha en erfaren städare med sig som hjälper till att organisera arbetet och se till att resultatet blir bra.
 
Hemstädningen
När du väljer Ungdomsstäd för hemstädning finns det flera typer av upplägg beroende på vad du vill ha gjort och hur ofta du vill ha städning. Första gången bokas det in en kostnadsfri presentation på ungefär 45 minuter där vi tillsammans går igenom dina behov och lägger upp en plan över städningen. Efter presentationen kan du välja att testa de tjänster Ungdomsstäd erbjuder utan att behöva binda dig till någonting.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

LED-belysning med downlights
Kaffebönor står för smak
Värmepumpeshopen Norge
Tjänster som underlättar i vardagen
Ekonomisk uppvärmning