Du är inte inloggad.

Artikel

Fraktfria blomsterbud

Följande artikel gör reklam för sajten skickarödarosor.se. Sidan fungerar som en portal med samlad information om blomsterförmedlingar och presentbutiker på nätet.

 

Skicka blommor fraktfritt

Skulle du vilja överraska någon när och kär med ett blomsterbud, men tycker att kostnaden gör lite väl stora hål i plånboken? Det har vi full förståelse för, för visst kostar det en hel del att skicka blommor med bud. Men betänk följande och fundera lite vad det är du får för pengarna:

Så här går det till när du beställer blomsterbud online:

  1. Du väljer ut en bukett hos en blomsterförmedling på nätet
  2. Du beställer buketten, fyller i mottagarens adressuppgifter m m och betalar
  3. Blomsterförmedlingen tar emot din beställning
  4. Blomsterförmedlingen skickar beställningen vidare till en blomsterbutik som ligger i närheten av mottagarens adress
  5. Aktuell blomsterbutik registrerar din beställning och en florist binder ihop din blomstergåva så att den blir så lik den bukett du har beställt som möjligt
  6. Aktuell blomsterbutik kontaktar mottagaren per telefon eller sms och berättar att ett blomsterbud är på gång samt informerar om leveranstid
  7. Aktuell blomsterbutik engagerar ett bud som kör hem blommorna till mottagaren


Klart!

Självklart kostar den här proceduren lite och det är många kostnader som ska täckas; administrationskostnad för både blomsterförmedling och blomsteraffär, lön till anställda florister och till blomsterbudet som kör ut blommorna, bensinkostnad m m.

Du får egentligen ganska mycket för pengarna om du betänker vad som ingår. Men visst är det ändå mycket pengar för dig som ska betala kalaset. Nu finns det en lite billigare variant; via en relativt ny blomsterförmedling kan du skicka prisvärda blombuketter helt fraktfritt! Aktuell förmedling binder själva ihop sina buketter och skickar ut dem direkt från sitt lager och blomster-binderi till kunden. Därmed skärs de totala kostnaderna ner genom att fördyrande mellanhänder undviks. Tips: du kan välja att skicka superfina Fairtrade-märkta rosor!


Läs mer om konceptet med fraktfria blomsterbud på skickarödarosor.se

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Parajumpers, var varumärket föddes ur en passion för sport än Massimo Rossetti
Jackor och Kepsar
Gekåsbyn Ullared: Din Perfekta Bas för Shoppingäventyr i Halland
Att handla mammakläder på nätet
Rabattkoder till svenska webbutiker