Du är inte inloggad.

Artikel

Hallonketon och dess hälsofördelar

Vad är Hallonketon?

Hallon växer på en gren och en av de molekyler som naturligt finns i hallon är hallonketon. Ett hallon innehåller 200-molekyler som bidrar till den distinkta hallonsmaken. En av dem hallonketon är känd för att de ger hallonet sin goda smak och förmåga att öka kroppens ämnesomsättning. Godis, tvål och ljus som har en smak av hallon innehåller sannolikt hallonketon. Nyligen har forskning visat att Raspberry Ketone effektivt kan öka viktminskningen.

 

Fungerar hallonketon?

Under 2010 märkte forskare att Raspberry Ketone hade en liknande molekylstruktur till capsaicin, som är det ämne som ökar förbränningen i chilipeppar. Preliminära studier föreslog också att hallonketon förhindrar viktökning. Detta ledde till att fler studier genomfördes som visade att hallonketon effektivt kan öka viktmiskningen.
 

Forskning har också funnit att Raspberry Ketone - när det appliceras direkt på huden eller intas i ett naturligt kosttillskott - kan bidra till att bekämpa tecken på åldrande. En studie av 15 personer 2008 visade att hallonketon förbättrade både hudens elasticitet över fem månader samtidigt som det ledde till en ökad viktnedgång. Det är även effektivt att kombinera Hallonketon med andra tillskott och ytterligare öka resultatet,  Hallonketon och Acai Advance kosttillskott kan hjälpa dig komma i form naturligt och effektivt.  

 

Raspberry Ketone, även känt som  hallonketon, finns i tranbär, björnbär samt röda hallon, eller arten Rosaceae Rubus ideaus L. Röda hallon hör hemma i Europa, Nordafrika och Centralasien. De innehåller viktiga näringsämnen, inklusive betakaroten och vitamin A, E och C.

 

Är det säkert att ta hallonketon?

Raspberry Ketone Pure kostillskott, även känt som hallonketon, är ett 100% naturligt utan några kända biverkningar.

Hallon keton kan sänka blodsockernivåerna så personer som har diabetes bör kontrollera med sin läkare innan det tar detta eller någon annan form av naturligt kosttillskott för viktminskning. Hallonketon kan också orsaka förändringar i kroppsfettet och vikt och bör inte tas av gravida eller ammande kvinnor. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skötsel och tips för lockigt hår
lösningsfokuserad viktminskning
Få vita tänder
Håravfall och hårtransplantation
Skäggvård