Du är inte inloggad.

Artikel

Importera bil från USA

Är du ett fan av veteranbilar eller kanske bara vill spara pengar på ditt bilköp? Då är det ett smart drag att importera din nya bil från USA. Det gäller även dig som brinner för motorcyklar. Att importera en mc från USA är ett hett tips till dig som letar efter en ny hoj. Utbudet är större och du har goda chanser att göra en riktigt lyckad affär. Scanlinkcars är proffs på import och ser till att din nya pärla transporteras tryggt till önskad plats i Sverige.

 

I samband med flytt kan bilimport också bli aktuellt. Du kanske helt enkelt måste få med din bil eller mc som en del av flyttgodset. Scanlinkcars hjälper kunder med att flytta hem ett fordon eller ett helt bohag från utlandet till Sverige. Du väljer själv hur transporten ska ske; antingen med en helt egen container eller ditt fordon och saker som en dellast.

 

Tänk på detta

Fördelarna med att importera bilar eller andra fordon från Amerika är många. Du bör dock vara medveten om att det kan var en krävande process. Därför är det alltid till din egen fördel att ta hjälp av proffs. På Scanlink har vi stor vana av all typ av import till Sverige från utlandet. Vi hjälper dig med den praktiska biten och ser till att allt sker korrekt från start.

 

Anmälan av ditt importerade fordon eller gods sker till Tullverket direkt vid ankomsten till Sverige. Är fordonet utlandsregistrerat säger den svenska lagen att du får köra bilen eller motorcykeln i sju dagar räknat från importdagen. Därefter måste fordonet har en tillfällig svensk registrering för att köras i Sverige.

 

Som proffs på import från utlandet kan vi som företag informera dig om vad som gäller i just ditt fall. Varmt välkommen att höra av dig till oss för att få professionell hjälp i samband med import av fordon, bohag och gods till Sverige.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Snart dags för alla sorters tulpaner
Anlita en bilglasmästare
Åtgärder för att säkerställa säkerheten vid användning av fasadstegar med fallskydd
Pizzadeg den viktiga delen
En bilglasmästare utför byte av bilglas