Du är inte inloggad.

Artikel

En äventyrsresa till Phi Phi Island

 

Thailand har sedan länge varit en stor favorit för resenärer världen över, men när man väl är i Thailand är valet av en båtresa vidare till Phi Phi Island det flera väljer.

Phi Phi Island som ligger mellan Phuket och Krabi är en exotisk destination som består av 6 små öar. Varje ö har sina egna vackra stränder och olika sevärdheter att erbjuda sina besökare.

 

Hotell på Phi Phi Island

För de som väljer att besöka Phi Phi Island finns ett stort val av lyxhotell till bra priser att boka. Innan man bokar sin flygbiljett bör man kolla igenom hotellen som finns för att finna den som känns bäst. Man kan se vilket hotell som finns närmast de badstränder och attraktioner man vill ta del av. Det finns flera sajter online där man kan välja att boka ett hotell och man kan enkelt finna ett pris som passar en bäst.

 

Attraktioner på Phi Phi Island

På Phi Phi Island kan man välja att antingen spendera sina dagar i den sköna solen på de vackra stränderna bredvid det turkosfärgade vattnet eller ta del av den unika omgivningen på öarna. Man kan ta en vandring runt den magnifika naturen eller ta en båtresa runt öarna.

Förutom att sola på stranden eller ta del av deras djungel, kan man även välja att ta del av diverse vattenattraktioner såsom snorkling och vindsurfing. Är vattensporter något man är intresserad utav är stranden Lo Bakao där man ska befinna sig, de erbjuder alla möjliga vattensporter och underhållningar.

Phi Phi Island har mycket att erbjuda och skulle man vara en filmälskare kan man välja att besöka bland annat ön Phi Phi Leh och se just den plats där Leonardo DiCaprio själv befann sig när flera scener från filmen The Beach spelades in år 2000.  

Restauranger och shopping på Phi Phi Island

På öarna finns flera shoppingsmöjligheter för de som vill ha ett riktigt kap på unika presenter till kanske sina vänner eller familj. Priserna är inte överdrivna och det finns mycket att välja mellan.    

Thailändska restauranger på Phi Phi Island är utsökta och har flera exotiska maträtter som man kan njuta utav. En maträtt som rekommenderas för besökare är deras Khao Mok Gai och den består av stekt kyckling med saffrans ris, vitlök och ingefära. En annan utsökt maträtt är deras berömda räksoppa som heter Tom Yam Gung.

Besök Phi Phi Island och ta del av alla de sevärdheter som finns på öarna. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Besök Karlstad i natursköna Värmland
Härliga spa-upplevelser i lyxiga Thailand
Besök Simi Valley Tattoo i Kalifornien
VÄDER på HUNDFJÄLLET
Reseguide till Thailand