Du är inte inloggad.

Artikel

Ljushållare och färgade värmeljus på Gosa.se

Åhh vad jag älskar hösten, man riktigt njuter av de allt kyligare dagarna. Man njuter av lövens vackra färgskifte samtidigt som de ruskiga höststormarna bjuder in till härligt inomhusmys.

Hösten är verkligen en tid att ta vara på, hösten är svampens tid, mysets och gosets tid. Nu passar vi gärna på att kura ihop oss framför tv:n med en god kopp the och några tända ljus. Jag tillhör kategorin som alltid köper in lite nya ljus, ljushållare och ljuslyktor för att kunna hantera höstmörkret på allra bästa sätt. För mig blir värmeljusens fladdrande sken en form av tyst meditation och jag glömmer verkligen tid och rum när jag sitter där i soffan och filosoferar.

I år har jag redan beställt hem en hel laddning härliga ljushållare och färgade värmeljus. Jag brukar variera motiv och färger ganska friskt eftersom jag tycker om att byta ut dessa med ganska jämna mellanrum. Jag har beställt från lite olika sidor men en sida föll mig lite mer i smaken, det var på Gosa.se jag hittade otroligt fina ljushållare och härliga färgade värmeljus i plastkopp. Just färgade värmeljus i plastkopp är något jag varmt rekommenderar, både för miljöns och för stämningens skull. Jag tillhör den kategorin som inte är särskilt förtjust i doftljus därför passade Gosa.se´s utbud mig perfekt.

Det måste förresten vara en ganska nystartad nätbutik, jag har åtminstone inte hört talas om den förut.

Utöver ljus och ljustillbehör brukar jag även ladda upp med ett gäng nya tofflor, filtar och mysiga soffkuddar. Lite vardagslyx som hjälper mig att ta mig igenom hösten på bästa sätt.

Hösten är även en matlagningens tid för mig, jag älskar att plocka svamp som jag sedan fryser in eller torkar. Svampen passar sedan perfekt till mustiga köttgrytor och gudomliga svampmackor. Sysselsättning är A och O för att inte bli höstdeppig, matlagning, film och soffmys med tända ljus är nyckeln.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Underkläder och trosor
Parajumpers ett varumärke känt över hela världen för sektorn ytterkläder
Göksäter: En Destination för Shopping och Naturupplevelser på Orust
Att köpa klänningar online
En bra festklänning kan göra kvinnor känna sig speciell