Du är inte inloggad.

Artikel

Jämför datingsidor – men låt någon annan göra det åt dig

Det är mycket man ska ta beslut om i livet. Vilket elavtal man ska ha för att spara pengar, vilket lån man ska ta för att betala så lite som möjligt i ränta och vilken datingsida som ska användas för att hitta sin partner.  Men fördelen är att man kan få hjälp med det mesta – och detta gratis.

Det finns sidor som jämför lånevillkor, elavtal och till och med sidor som hjälper de som vill hitta kärleken online. En av de sidor som jämför datingsidor är http://www.datingsidor24.nu Förutom att presentera några av de större dejtingsidorna (som det går att läsa om här) erbjuder de även tips och tankar inför val av datingsida.

Vad är det då som jämförs?

Olika jämförelser tar självklart upp olika aspekter och lägger olika stort fokus på de olika delarna av en datingsida. Men generellt är det två saker som jämförs och som man som användare bör fokusera lite extra på.

För det första vilka man söker. En del sidor är nischade eller har blivit detta genom att speciell grupp av människor valt sidan. Andra är allmänna. Som nybörjare kan det vara smart att välja en allmän sida att börja med för att ha ett öppet sinne.

För det andra är det funktionerna. En sida har blivit mycket känd för att profiltexterna är mycket informativa och genom de funktioner som sidan har lockas medlemmarna att skriva mycket om sig själv. En annan har blivit mer känd för dess mycket stora användarvänlighet för nybörjare. Detta medan en tredje är Sveriges största datingsajt vilket borde tala sitt talande språk.

Nu går det även att jämföra priset på dessa sidor men då det skiljer mycket lite mellan dem är det knappast detta som ska vara avgörande. Dessutom går det lätt att testa dem gratis först för att se vilken man anser vara bäst lämpad utifrån sina behov och intressen.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Din guide till mobilt bredband
Kommer AI att på verka online gambling?
En introduktion till hantering av kontrakt
Hemsidor blir enklare att underhålla
Datafångst för smidigt informationsupptag