Du är inte inloggad.

Artikel

Rengör giftfritt i hemmet

Att städa hemma går ofta på rutin för många och likaså när det gäller vilka städprodukter man väljer. När vi står i butiken och ska köpa nya städprodukter är det inte allt för många som tar sig tiden att se över vad rengöringsmedlen innehåller. De flesta går på känn, tar det billigaste eller plockar det som man har hört om på TV-reklamerna. Att välja ett säkert rengöringsmedel är väldigt viktigt för både dig och din familj.

Att välja miljövänligt diskmedel och naturligt tvättmedel är bra på många sätt. Förutom att det fortfarande ger samma rena effekt som de tidigare produkterna du har valt så skadar dessa inte vattenmiljön samt är biologiskt nedbrytbart. Idag har vi bra koll på vår klimatpåverkan, men vad gör vi åt det? Allt fler börja handla ekologisk mat, källsortera och kanske tar cykeln istället för bilen när det går. Men det gäller även att ta till de enklaste knepen också, även om man inte tror att det kommer göra skillnad. Bara att välja ett annat tvättmedel i affären kan göra skillnad, men du kommer fortfarande tvätta på precis samma sätt som tidigare. Så vad finns det att förlora på att välja förpackningen som står till vänster om den du brukar lägga i kundvagnen?

Börja städa ditt hem med rätt produkter och få ändå samma skinande resultat som tidigare! Välj giftfria rengöringsmedel, med huvudingrediensen Zeolite, med ett säkert globalt distributionsnät för att dra ditt strå till stacken i vår kamp om att rädda miljön! Kom ihåg att alla kan göra något.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Flyttstädning i Stockholm
Värdera din bostad
It-tjänst förenklar inom ROT
Att städa eller att låta någon annan städa
Skoförvaring på nätet