Du är inte inloggad.

Artikel

Måttbeställ passepartout

Något som verkligen förgyller ett hem är vackra bilder. De sätter en personlig prägel och är en vacker dekoration. Beroende på vilken slags bilder du väljer får du olika känslor. Posters är ett perfekt sätt att enkelt kunna förändra sitt hem. De är ofta till bra priser och finns i många storlekar och variationer. Svartvita posters ger ett cleant och grafiskt utseende medan färgsprakande posters sätter en urban och cool look. För en lugnare känsla är alltid posters med naturbilder ett säkert kort.

När du valt dina posters eller har hittat andra bilder som du vill rama in kan du välja otaliga sätt att framhäva dem. Det finns vanliga, enkla ramar i t ex svart målat trä, men också coola ramar i guld. Ett annat sätt att rama in en bild vackert är med en passepartout. Det är en slags syrafri kartong som skyddar din bild att ligga direkt mot glaset på ramen. En passepartout ger även mer fokus till din poster, bild eller fotografi.

Ibland kan det dock vara svårt att hitta en passepartout som är i exakt de mått du önskar. Måttbeställ passepartout så får du en exakt matchning och det kommer att se helt fantastiskt ut. När du måttbeställer passepartouter får du en helt perfekt inramning och ditt motiv framställs på bästa möjliga sätt. De finns i otaliga storlekar och måttdimensioner, all från ett litet vykort till en stor poster.

Man brukar rekommendera att en passepartouts mått ska vara 5 cm eller störe för att det ska se så bra ut som möjligt, men det är som sagt endast en rekommendation. Vad som är vackert är subjektivt och därför finns otaliga möjligheter att förändra saker på ett sätt som hjälper dig till ett så personligt resultat som möjligt.

Till passepartouter behöver du en passande ram. Välj något som antingen skapar en kontrast för ett coolt intryck eller något som smälter in för ett lugnt och stilrent uttryck.

Står du i stånd att skapa en tavelvägg och behöver posters, ramar och passepartouter kan du beställa samtliga från Framia.se - en webbutik med ett heltäckande utbud av det mesta som behövs till inramning.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Så testar du en bluetooth-högtalare
Sitt rätt med ett höj- och sänkbart skrivbord
Jf takläggare
Fastighetsmarknaden på Mallorca
Höj ditt hem en nivå med designlampor