Du är inte inloggad.

Artikel

Maria Åkerberg Brun Utan Sol

Maria Åkerber brun utan sol Tan in a Bottle är en ekologisk produkt som är anpassad för både ansikte och kropp. Med Maria Åkerbergs Tan in a Bottle kan du få en naturlig bränna utan att behöva utsätta dig för solens strålar. Produkten passar alla hudtyper och fungerar alltså lika bra på dig som har normal hy eller blandhy. Maria Åkerberg brun utan sol ger en gradvis jämn och naturlig solbränd nyans. Du kan enkelt bestämma själv i vilken grad du vill se solbränd ut. Maximal färg uppnås efter 3-4 dagars användning.

 

För bästa resultat rekommenderas att kroppen scrubbas innan krämen appliceras. Var noga med att tona ut krämen noga för att få ett så naturligt resultat som möjligt. Maria Åkerberg Tan in a Bottle är en light version och kommer ge en gradvis naturlig solbrun ton. Beroende på vilken nyans man får är helt beroende på vilket pigment man har i huden och nyansen varierar från person till person, vilket betyder att alla inte kommer uppnå samma resultat.

 

Färgen i Maria Åkerberg brun utan sol lägger sig på ytan av huden och går alltså inte in i huden. Produktens verksamma ämne är Dihydroxiacetone (DHA); socker från frukt. DHA är ett mycket beprövat ämne som används och har använts i brun-utan-sol-produkter ända sedan 1950-talet. Ämnet är en sockerart och reagerar med syret i luften och proteiner i hudens ytligaste skikt, som enkelt kan jämföras med när man tar en tugga av ett äpple och låter det ligga en stund. Efter ett tag börjar äpplet där du tog ett bett få en brun färg.

 

Användning av Maria Åkerberg brun utan sol: Det bästa resultatet uppnås om kroppen regelbundet brukar peelas, men om du inte brukar göra det rekommenderas att du peelar först en gång och sedan väntar någon dag och peelar igen. Efter den andra peelingen kan du applicera Maria Åkerbergs Tan In A Bottle. Resultatet blir en naturlig färg och du behöver applicera flera dagar i rad för att få en färg som ger en solbränd ton. Det dröjer upp till åtta timar innan en full effekt uppnås. Färgen kommer nötas bort i och med att den endast ligger på huden, så tänk på att smörja in dig på nytt var tredje till femte dag för att behålla solbrännan jämn och brun.

 

Tänk på att akta kläderna! Klä på dig när du har torkat. Torra områden suger åt sig mer av produkten och för att undvika mörka fläckar på armbågar och knän som kan vara lite mer utsatta, rekommenderas att du smörjer in dessa områden med en fuktåtergivande kräm innan du applicerar Maria Åkerbergs Tan In A Bottle, för att få en jämnare färg.

 

Undvik att applicera krämen i hårfäste och ögonbryn, försök att inte få några kanter när du applicerar brun-utan-solen. Sudda ut alla gränser som kan göra att resultatet ger en ojämn nyans. Glöm inte att tvätta händerna efter behandlingen! Tan in a Bottle är en färskvara, öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader.

 

Ingredienser:

Aqua Purificata/Water, Squalane, Dihydroxyacetone, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*. *From the essential oils.

 

Undrar du något mer om Maria Åkerberg brun utan sol? Läs mer på https://daystyle.se/kroppsvard/brun-utan-sol


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att köpa receptfria läkemedel online
Hur ökar du lusten att träna ensam hemma?
Fler företag bör använda sig av företagsutbildningar i Sverige för att bli bättre
How to search the video production agencies
Linfrön och omega-3 kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar