Du är inte inloggad.

Artikel

Maria Åkterberg Schampo

Det är viktigt att välja rätt schampo som passar ens egna hårtyp om man vill få ett starkt och vackert hår. Maria Åkerberg Schampo är produkter med hög kvalitet med olika typer av schampon för olika hårtyper.

Violet Silver Shampoo är Maria Åkerbergs schampo med violetta färgpigment som förutom att rengöra håret även  neutraliserar gula reflexer på blonda hår för ett mer kallt och silvrigt resultat. Schampot innehåller lavendel och provitamin B5 som lugnar, binder fukt och skyddar håret mot uttorkning samt tar bort elektricitet som lätt uppstår om håret är torrt. Håret får ett fint lyster och blir lätt att kamma igenom.

Volume Shampoo är ett volymschampo med extrakt från Guarana och Bambu. Produkten är speciellt framtagen för att ge ett fylligare och tjockare hår med ökad volym.

Color Shampoo är ett skonsamt schampo som är vårdar och skyddar färgat hår. Färgen behålls genom keratinfiber som återbygger och reparerar håret. Sea Care återfuktar håret och ger ett resultat med lyster och följbarhet. Dessutom innehåller schampot havtorn som tillför glans, omega-7 och UV-skydd till håret.

Repair Shampoo är ett milt rengörande schampo för torrt hår. Resultatet ger ett mjukt och följsamt hår utan att det tyngs ner. Ingredienser som hjortron och macadamianötsolja gör att håret blir återfuktat och ger hårbotten en slät yta med en vacker lyster.

Shampoo Nettle är ett schampo med bland annat brännässla och tussilago, framtagen för att främja hårets tillväxt på skalpen. De milda ingredienserna i produkten från majs och kokos för att håret inte torkas ut lika lätt, varken håret eller hårbotten. Med Shampoo Nettle får håret tillbaka sitt lyster och volym. För bäst effekt rekommenderas en kombination med Maria Åkterbergs Scalp Scrub Intensive och Scalp Treatment Nettle för bästa effekt.

Vill du läsa mer om Maria Åkerberg schampo? Besök Daystyle.se för mer information https://daystyle.se/harvard/schampo/color-shampoo-250-ml


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bolero för damer, det användbara och eleganta plagget
Kondomer med struktur
Hur du använder mandelolja för att få lenare hy
Laser Stockholm
Detox te för viktminskning