Du är inte inloggad.

Artikel

Sportevent

 

Det är en speciell känsla att se ett sportevent live, snarare än framför den fyrkantiga lilla burken där hemma. Att sitta på läktaren tillsammans med tusentals andra fans, se hur allting fortskrider i realtid och verkligen känna spänningen i atmosfären och närheten till sporten – det är en svårslagen upplevelse. Så nästa gång det är ett sportevent som du verkligen vill se, gör det inte hemma framför TVn, utan bege dig ut på nätet och beställ biljetter så du kan se det live. För bara några tusenlappar kan du få både biljetter och hotell och slipper oroa dig över att ordna med boende på egen hand. 
 
Ett sportevent är också en perfekt aktivitet för kompisgänget eller teambuildingen på företaget. Så varför inte ta med kollegorna till New York och se NHL eller NBA live på Madison Square Garden eller NFL på Giants Stadium i New Jersey. Komplettera upplevelsen med en helikoptertur över Manhattan och en lyxkryssning på Hudson River. 
 
I Barcelona kan ni beskåda sportevent som Formel 1-tävlingen Catalunya Grand Prix eller själva köra en Ferrari 430 på samma bana som proffsen – Cicuit de Catalunya. Passa även på att besöka Camp Nou, Maradonas och Renaldos hemmaarena, och kolla in en av FC Barcelonas hemmamatcher. Avsluta med att ta en utflykt med katamaran på det öppna havet utanför Barcelonas kust och njut av vin och god mat ombord.
 
Milano bjuder på fotboll i världsklass med topplagen Inter och AC Milan på San Siro och precis i närheten ligger den legendariska Monza-banan där ni kan se Formel 1-bilarna susa runt i ljusets hastighet under sportevent som Monza Grand Prix.
 
Om ni är ett gäng som bara älskar fotboll så är London det ultimata stället att besöka ett sportevent. Här kan du till exempel se superlagen Chelsea, Tottenham och Arsenal slåss om prispokalerna i Premier League.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kosttillskott anpassat efter träningsform
Idrottspsykologer i Sverige
Tjäna pengar till klassen
Fotbollströjor
Träningsprogram - Vikten av ett bra träningsprogram