Du är inte inloggad.

Artikel

Bad Boy - Marknadens tillvekare av MMA-Utrustning.

Att ha rätt utrustning när man tränar MMA eller kampsport över lag är väldigt viktigt. Jag har testat en hel del olika märken inom kampsportsutrustning och tänkte här lista en del för och nackdelar med de olika varianterna.
 
Kläder från Bad Boy. Bad Boy håller en hög kvalité på sina träningsplagg som tål mycket slit och släng samtidigt som de är av god kvalité vilket innebär att de håller länge och att du verkligen får "valuta för pengarna"
 
Mitt favorit märke inom kampsportsvärlden har garanterat blivit Bad boy. Jag är supernöjd och har de senare åren använt Bad Boy för såväl träningskläder som träningsutrustning.
 
Bad Boy startade i tidigt 80-tal som ett lokalt surf och skate märke som härstammade i södra california.
 
I mitten av 90-talet expandera Bad Boy och började utveckla kläder och utrustning för fotbolls-lag, NASCAR, Baseball-spelare och mycket annat.
 
1994 hamnade Bad Boy på omslaget i USA Today när de hade skickat ut en t-shirt med texten "Bad Boy on Strike" till alla spelare i MLB.
 
I samma veva så började Bad Boy att arbeta med Rickson Gracie för att även utvecklas och växa inom kampsportsvärlden. De startade då främst inom BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) seminarium. Bad Boy växte då ytterligare och började att sponsra unga fighters i tävlingar. Exempelvis Mark Kerr och Antonio Rodrigo Noqueira innan de kom till UFC.
 
Bad Boy jobbar idag säker som bekant med nästintill 100% kampsportskläder, mma-utrustning och allt som har med fighting världen att göra. Dem är proffs på det dom gör och jag skulle kalla dem ledande inom branchen!
 
Om du vill handla kläder eller träningsutrustning från Bad Boy så rekommenderar jag www.ptosports.se 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

3 tips innan du tar fram cykeln inför våren
Träningsmaskiner man kan ha i hemmet
FREESPINS FRÅGOR
Kolhydrattillskott
Välj rätt styrkeprogram