Du är inte inloggad.

Artikel

Fotograf i Umeå

Anlita http://jlphoto.se för att ta era professionella bilder antingen på dig själv och din familj eller för ditt företag. Jag håller till i Umeå.  

Jag har en mobil professionell fotoutrustning så jag kan fotografera med studioljus både inne och utomhus. Bara för att kunna förverkliga era tankar och ideer om just erat porträtt. Samt att det gör att ni inte behöver åka nånstans för att få eran fotografering. Under en fotografering med mig så sätter jag största vikten att det ska vara roligt för både de stora som de små. Att upplevelsen med att bli fotografera ska kännas naturligt och det gör även att bilderna blir bättre och mer levande.

Har nyligen börjat erbjuda porträtt med Painterly känsla. Det är en typ av konstfoto där bilden ser ut som att den nästan är målad av de gamla mästarna som Rembrandt, van dyke. ni kan se några mina alster här http://jlphoto.se/portfolio/#fineart

Mot företag så har jag fotograferar jag era porträtt på er och era anställda.Min portabla studio kan jag komma till erat företag och fotografera eran personal på plats.  

Jag erbjuder både bilder för webben och mot tryck så att ni får de bästa bilderna till sitt media. Jag är även inriktat mot produktfoto och matfotografi. Mat är fruktansvärt trevligt att fotografera och jag gör så att era maträtter kommer verkligen till sitt rätta på bild. produktfoto så kan jag både fotografera era produkt mot en vit bakgrund till er webbshop eller att vi gör en reklambild enligt era önskemål. ni kan se mina bilder på http://jlphoto.se/foretagskunder/  

 

mvh Jonas Lundberg


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Laga rutan – billigare än byte av bilglas
Vågar du parkera utan backkamera?
Importera bil från USA
Mors dag – Mammas högtid
Snabbkopplingar för alla behov