Du är inte inloggad.

Artikel

Att hitta kläder och skor i små storlekar

Många korta, både män och kvinnor, upplever det som jobbigt och tidskrävande att hitta kläder som passar. Visst, det finns ett hyfsat stort utbud av kläder i storlek Small, kanske till och med i Extra Small, där ute i butikerna. Problemet är att de exemplar som finns i små storlekar snabbt går åt. Och behöver du en storlek som är mindre än Small blir utbudet genast mer begränsat.

 

Samma problem gäller skor. Kanske är det ännu svårare att hitta skor i små storlekar än att hitta kläder i små storlekar. Många tvingas studera utbudet i skobutikernas barnavdelningar för att överhuvudtaget hitta skor som passar. Så ska det inte behöva vara!

 

Onlineshopping är ofta räddningen för den som behöver lite mindre storlekar. Utbudet i webbutikerna är ofta mycket större än vad det är i de fysiska butikerna. De kläder som erbjuds i små storlekar ute på stan är oftast inriktade på korta och petita, smala personer. Det finns en del butiker med ett större storleksutbud även för korta och storvuxna, men ännu fler behövs!

 

När man är ute på stan inser man att det är en mycket stor del av människosläktet som är kortvuxen. Därmed finns det ett stort behov av kläder anpassade till korta människor. Kläder som passar både på längden och bredden. Och så skor i små storlekar förstås!

 

Vi har samlat lite tips på onlinebutiker som säljer kläder i storlekar anpassade för dig som är kort (Se Damkläder-små/petita storlekar resp. Herrkläder – små storlekar. Kika också in under Damkläder och Herrkläder i Plus Sizes/Stora storlekar!)

 

Är det skor du är ute efter hittar du fler butikstips under Damskor små storlekar resp. Herrskor små storlekar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad är en portabel laddare?
Shopping guide för märkeskläder
Man kan köpa begagnade klockor online
Skicka vårblommor med bud
Köpguide för däck