Du är inte inloggad.

Artikel

Osteopati

Om du är en av de som känner att den västerlänska, traditionella läkekonsten inte riktigt hjälpt dig med de problem du har kan det vara ett alternativ att leta upp en osteopat och besöka. En osteopat jobbar på ett lite annorlunda sätt än en traditionell läkare, men kan hjälpa hela dig att må bra.

Vad gör en osteopat då?
En osteopat arbetar med hela kroppen och påminner lite om en kiropraktor, men fokuserar mer på att optimera kroppems funktion och därigenom alla de faktroer som skapar hälsa! En osteopat använder sig av mjuka, manuella tekniker för att förbättra en kropps funktion. Man är alltid väldigt noggrann med att ställa en exakt diagnos innan behandling utförs. Detta för att hitta orsaken till besvären så patienten behandlas på rätt sätt.

En osteopat kan behandla rätt många olika besvär; t ex akuta besvär efter överbelastning eller en olycka, men också smärtor relaterade till arbete (stress och överbelastning). Den som t ex lider av migrän, andningsproblem, muskel- och ledvärk, premenstruella smärtor, stress eller idrottskador kan med fördel besöka en osteopat. Självklart kan en osteopat hjälpa till med fler än ovannämnda problem, men det är en grund att utgå från.

Alla kan få hjälp av en osteopat; från barn till äldre, dock har vi i sverige en gräns som säger att barn under 8 år ej får behandlas, men i många andra länder är det väldigt vanligt att man även behandlar yngre barn än så.

Söker du en osteopat finns Michael Persson Osteopat Stockholm för dig som alternativ. Han har en gedigen kunskap som ger dig den trygghet du behöver. Läs gärna mer här.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att köpa receptfria läkemedel online
Laserbehandling Stockholm
lösningsfokuserad viktminskning
Kontrollera vad du äter och gå ner i vikt
Diadem har smyckat kvinnornas hår sedan antikens tid!