Du är inte inloggad.

Artikel

Klart att du kan få långt hår snabbt!

Längtan efter ett långt hårsvall får dig att vilja vara där nu. Men hår växer ju som bekant i sin egen takt. Du har inget tålamod och funderar på hur du skulle kunna ha det där långa håret imorgon. Det finns dock genvägar som tar dig snabbare till det långa håret. Du kan läsa tips för långt hår och så kan du bygga på.

Extensions fungerar direkt

Med extensions har du långt hår på en gång. Det här är löshår som du fäster i ditt vanliga hår. Du behöver bara ha ett kortare hår att fästa i och så kan du få det där långa svallande håret. Hårförlängningar, som det också kallas för, är populära eftersom de ger så snabba resultat.

Med extensions får du frisyren du drömt om på en gång. Perfekt om du till exempel ska gå på en fest och vill komma med långt hår trots att du just nu har ganska kort hår.

Ta hand om ditt hår

Det du ska lära dig är att ta hand om ditt hår på rätt sätt. Det är detta som kan göra skillnaden. När du sköter ditt hår som du ska kommer det att växa bättre. Dessutom är det smart att inte slita på håret i onödan.

Om du ser till att ditt hår mår bra ser det också bättre ut. Långt hår är ju inte samma sak som snyggt hår. Men hår som mår bra ser bra ut. Det är viktigt att komma ihåg. Kanske kan du nöja dig med lite kortare hår som ser bättre ut än ett längre ris som inte alls är attraktivt.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Moderna definitioner av stress
Behandling av depression med Dianetik
Bröstförstoring - hur skaffar man sig information?
Den enda tandvårdsklinik som du behöver
Finns det IPL laserbehandling för hemmabruk?