Du är inte inloggad.

Artikel

Hudvård och skönhet online

När du handlar hudvård online är det viktigt att du handlar från en auktoriserad återförsäljare. Anledningarna till detta är många och det rör bland annat din egen hälsa då du inte kan vara säker på att du får det du önskar om du handlar hudvård från en shop som inte är auktoriserad. Vissa webbshoppar sysslar med parallellimport vilket innebär att man inte köper direkt från de som distributerar produkten utan kanske handlar upp ett restlager från en butik som fått för mycket produkter eller t o m köper stöldgods. Produkter som är parallellimporterade går sällan att kontrollera äktheten i och de kan vara kopior, för gamla eller ha uppbrutna förpackningar.

Förutom att det finns en viss risk i att produkten är äkta vara, så förlorar människor pengar hela vägen när det kommer till att inte inhandla produkter på ett korrekt sätt. Oftast är paralellimport väldigt billigt vilket gör att företaget kan sälja produkten mycket billigare än sina konkurrenter som köpt in dem på rätt sätt. Detta innebär således att de som går den rätta vägen får orättvis konkurrens som är svår att tävla med. Det innebär även att det är flera människor i ledet under (tillverkning osv) som inte får skäligt betalt.

Av dessa anledningar är det en god idé att kontrollera att shoppen du tänker handla hudvård eller skönhet från är auktoriserad. Du vet på så vis att du får det du önskar och stödjer ett företag som gör rätt för sig.

För dig som söker en auktoriserad webbshopp som säljer allt från ekologisk hudvård till mineralsmink till fina sminkväskor är Daystyle ett bra alternativ. Daystyle säljer endast produkter från varumärken som är trovärdiga och som godkänt dem som återförsäljare.

Du hittar märken så som Caroline Svedbom, Decléor, Maria Åkerberg, Elemis, Akademikliniken och bareMinerals och allt till bra priser.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hitta bättre sidor för dejting – Så gör du
Daystyle – Lotion och 24h creme
Fördelar med Circulationstränare
Hur fungerar en e-cigarett och varför är e-cigg bra för att sluta röka
Gå ner i vikt snabbt