Du är inte inloggad.

Artikel

Microneedlingbehandling

Idag är det vanligare än någonsin att gå till en klinik för olika typer av skönhetsbehandlingar. En av dessa skönhetstrender är microneedling, vilket är en behandlingsmetod med vetenskapligt dokumenterad effekt. En behandling med Dermapen är effektiv för att minska synlighet av fina linjer och rynkor men även förstorade porer och släpp hud får sig en boost. Behandlingen bygger på en metod som kallas CIT, Collagen Induction Therapy. Den svenska benämningen är kollagenstimulerande behandling.

Skönhet av olika slag har varit populärt genom alla tider och att ta hand om sitt yttre är viktigt för många. Den senaste tiden har intresset och trenden för hudvård ökat drastiskt, både på sociala medier men även ute i hemmen. Allt fler införskaffar sig aktiva produkter och hudvård som man har blivit tipsad om. En riktig skönhetsjunkie kan även kosta på sig att gå till en klinik för att boosta effekten ännu mer. Där kommer microneedling in i bilden, en populär behandling som många offentliga personer visar upp i sina sociala medier. Behandlingen har en bevisad effekt och kommer fortsätta att öka i popularitet.

Dermapen4 är en avancerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Metoden är en väldigt mer djupgående än microdermabrasion och har även lite kortare återhämtningstid för huden. Syftet med microneedling är att skapa en kontrollerad skada i huden med vibrerande nålar. Kroppen kommer skapa en naturlig reaktion för att reparera skadan och bygga upp huden på nytt. Resultatet blir ett mer föryngrat utseende i huden. Testa redan idag för att se tydliga resultat inom kort!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tidigt håravfall och lösningar
Livsviktiga Proteiner
Moderna definitioner av stress
How to search the video production agencies
Att bli beroende av hemtjänst