Du är inte inloggad.

Artikel

Maria Åkerberg Baby Kit

Maria Åkerberg Baby Kit är ett färdigt paket med de produkter som behövs för den nyfödda bebisen, men passar likväl till äldre barn. Köp kittet som en present till de blivande föräldrarna där de produkter som ingår är Baby Wah, Baby Oil, Baby Care samt en mjuk kanin från Teddykompaniet.

Maria Åkerbergs Baby Wash är en skonsam rengöring för hela kroppen och fungerar även som vårdande schampo för barnets hår. Ingredienserna i Baby Wash är hämtade från kokos och majs för ett rengörande resultat.

Baby Oil används för att bevara fukten i barnets hud och produkten innehåller växtoljor för en vårdande användning.

Baby Care är ett skyddande balsam som passar att smörja in vid torr hud för en mjuk återfuktning.

Gosedjuret Långöra kommer från Teddykompaniet och uppfyller kraven för oeko-tex vilket innebär att den inte innehåller några skadliga ämnet som kan ge reaktioner hos det nyblivna barnet.

Hela produktsettet Maria Åkerberg Baby Kit är ett färdigpackat paket som passar utmärkt för nyblivna föräldrar och kan förslagsvis ges bort som en present som kommer kunna användas och uppskattas. Kittet är rekommenderat att ges som doppresent eller som en "välkommen-till-världen-gåva" när föräldrarna har kommit hem från BB med det nyfödda barnet. Produkterna passar även äldre barn och kan därmed användas under en längre tid.

Maria Åkerbergs alla vårdande hudvårdsprodukter tillverkas i Sverige och är en ekologisk serie där endast vegetabiliska och ekologiskt odlade oljor används. Alla dofter och färger i samtliga produkter från Maria Åkerberg kommer från eteriska oljor och växtextrakt.

Vill du läsa mer om Maria Åkerber Baby Kit hittar du mer information här:

https://daystyle.se/baby-kit-37932


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Njut av en solig semester solbränna hud solbränna lära dig första hjälpen
Tandblekning – så fixar du det själv
Vita tänder på ett skonsamt sätt
Läderarmband för herrar och dålig lukt
Maria Åkerberg Brun Utan Sol