Du är inte inloggad.

Artikel

Nå ut med din marknadsföring - Utan kostnader

Artikelpublicering

Ett enkelt och effektivt sätt att nå ut med sin marknadsföring är att använda sig av artikelarkiv. Artikelkungen är ett bra exempel. Här kan du publicera artiklar helt gratis och synas bra i sökmotorerna utan att betala någonting. En stark artikelkatalog kan göra underverk för din hemsida. Det räcker tyvärr inte att synas på bara en sida, du bör synas överallt där du får chansen att marknadsföra ditt företag.

Fler artikelarkiv

Här listar vi några stycken arkiv vi tycker det är värt att marknadsföra sig via.

Genom att synas med fler artiklar kommer potentiella kunder att hitta till din hemsida och i sin tur generera intäkter. Och det är exakt vad man vill uppnå med sin marknadsföring. Att även få göra det helt gratis är ju fantastiskt. Välj att publicera din värdefulla artiklar på bra artikelarkiv med gott rykte så kommer det löna sig. Artikelkungen är ett sådant exempel. Foretagstidningen.se är ett annat bra arkiv som jag rekommenderar.

 

Skriv artiklar som har ett värde för den som läser.

Genom att skriva intressanta artiklar når du ut till fler läsare som vill dela med sig av innehållet. Den delas då förhoppningsvis på sociala medier och bloggar. En populär artikel gynnar både hemsidan du skriver den på och ditt företag. Hemsidan får fler besökare, din artikel når ut till mängden och ditt företag får bättre exponering. En rekommendation är att du själv länkar ut till din artikel i sociala medier och på din egen blogg för att locka läsare. En länk från din egen hemsida till arkivet kan också vara bra i viss mån.

Det var några korta tips till dig som siktar på att marknadsföra ditt företag till låga kostnader/gratis.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad du behöver veta om TrackR Bravo
Byta tak
Led belysning med extra energibesparing
Låt företaget växa in på nya marknader?—?expandera via språket
Bränsleförbrukning