Du är inte inloggad.

Artikel

Olympiatravet – Sista chansen på Solvalla på Lördag

Nu börjar Olympiatravet att dra ihop sig och vi har klarat av de tre delfinalerna och på lördag är det dags för sista chansen på Solvalla där endast en häst kommer ges möjligheten att kvala in till finalen som körs på Åby Travbana 21/5 – 2012.

Utöver delfinalerna och sista chansen så kommer det att tillkomma hästar då det delas ut wildcards till fina hästar och det ryktas om namn som Commander Crowe, Rose de France och Local Conch som det låter just nu. Följande har kvalat in i skrivande stund och vinnaren kommer som redan nämnts få chansen på lördag där bara vinnaren kan kvala vidare i sista chansen.

Sundbyholm 24/3

1:a – Clear Sign
2:a – Jasper Lane

Jägersro 31/3

1:a – Quarcio du Chene
2:a – Eliott Hall

Romme  7/4

1:a – Noras Bean
2:a – Yarrah Boko

Förstapriset i Olympiatravet är höjt till 1,5 miljoner kronor vilket gör tävlingen till det näst största loppet i Trav-Sverige för den äldre eliten. Nämnvärt är att att bara Elitloppet är större i Sverige.

Olympiatravets delfinaler och final körs alltid i samband med V75 på lördagar och du hittar V75 resultat från de tidigare V75 omgångarna som körts i samband med delfinalerna på SverigeTravet. V75 är mest troligt Sveriges bästa spel då det kommer till att kunna dra nytta av information för att skaffa sig ett bättre utgångsläge gentemot andra spelare. För dig som är ny inom travet kan det löna sig att läsa på lite om de olika begreppen och som tur är så finns det travtips att läsa för dig som inte är så insatt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Återhämta dig efter träning med massage
Välj rätt styrkeprogram
Fotbollströjor
Nike Mercurial - historien om fotbollens superskor
Kom i form med ett hemgym