Du är inte inloggad.

Artikel

Present till flickvän

Letar du inspiration för present till flickvän? Vi ska ge dig lite presenttips!

Billig present till flickvän
Billigaste tipset men kanske också det bästa. Vi tycker du ska planera en ordentlig kväll hemma med flickvännen. Har ni barn så ordnar du barnvakt, i övrigt så ser du till att laga en trerätters-middag och preppar med film och mys. Om hon istället är tjejen som älskar Fifa så kan ni spela tv-spel istället. Nyckeln är att hon känner att du har brytt dig om alla detaljer, om allt som hon gillar, att det syns att du lagt ner väldigt mycket tid och energi är mer värt än något annat (billigt också!). Plocka några blommor också om det inte är vinter.

Upplevelse
Istället för att köpa något smycke som känns lite standard och som kommer vara bortglömt om 5 år så tycker vi du ska köpa en upplevelse. Väljer du rätt kommer inte bara hon men ni båda minnas det för alltid. Och just det är nästa sellingpoint, ni får göra något tillsammans. Så det är ett bra sätt att få skämma bort dig själv på samma gång, smart va? En bättre present till din flickvän är svårt att hitta. 

Skämma bort henne ordentligt?
Ska du slå på lite större så tycker vi att du arrangerar en weekend till London eller Paris, romantiska europeiska städer som inte är jättedyra att resa till i förhållande till mycket annat och med lite planering blir det antagligen den mest minnesvärda resan hon varit på, och framförallt den bästa presenten! 

Hoppas du fått inspiration på både högt och lågt och köper en riktigt bra present till din flickvän!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vårsäsongen för män
Dubba upp!
Marilyn Monroe
Rabattkoder till svenska webbutiker
Att ge bort choklad som present