Du är inte inloggad.

Artikel

Reparera mobilen i Malmö

När du har köpt en ny mobil fungerar den förhoppningsvis precis som du har tänkt dig och alla funktioner är snabba, precis som en ny telefon ska vara. Men med tiden blir mobilen - precis som allt annat, lite segare och inte lika kul att knappa på längre. Det kan handla om ett års användning av mobilen och du börjar uppleva att det är dags att köpa en ny.

Men att köpa en helt ny telefon är inte bara stora summor pengar som försvinner, det är även slöseri på miljön. Och i en tid som denna när vi är mer medvetna än någonsin om vår planet är det viktigt att tänka till en extra gång innan vi går och köper något nytt. Det gäller inte bara kläder när vi handlar, även alla prylar vi har hemma. Det kan räcka med batteribyte iPhone för att din mobil ska fungera som en ny igen.

Så nästa gång du börjar uppleva att din mobil har blivit seg, kolla med din närmsta reparatör och se om de kan byta batteri på den istället för att du ska gå och köpa en ny. En mobil kan även kännas som ny genom att bara byta glas huawei. Eller varför inte laga din surfplatta när du ändå är i farten? All vår teknik bör vi ta hand om, det är trots allt dyra materiall ting som visserligen går att ersätta, men varför göra det när vi inte behöver? När vi ändå är så pass medvetna om andra saker idag, varför inte ta med vår medvetenhet in i allt vi gör i vår vardag?


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Laga mobil malmö
Stationär speldator
10 Tips för att öka din webbsidas försäljning
SEO vs PPC
Undvik trasig mobil