Du är inte inloggad.

Artikel

Webbdesign och varför det är viktigt för företag

Att ha en hemsida är idag super viktigt!

Vissa företag frågar sig själv - varför är webbdesign viktigt? Behöver jag verkligen en hemsida? Jag har juh kunder så det räcker.

I många fall så är det så att företagen har mycket kunder vid vissa tillfällen och kanske inte kan ta sig an mer jobb. Detta är rätt vanligt inom vissa branscher som t.ex. bygg, vvs eller elektriker.

Webbdesign och då framförallt din hemsida är inte bara för dig själv som företag. Dina kunder, både dem som redan har anslutit sig samt nya behöver ibland kontaktnummer, hitta till ert kontor, eller leta upp priser för tjänster och det är där din hemsida kommer in i bilden. Att alltid vara online och göra reklam för dina tjänster och produkter är ett enkelt sätt att nå ut samt att finnas tillahands för dina kunder. Det kostar dessutom inte alls mycket då de flesta webbyråer idag har bra priser från ca 5000 SEK och uppåt för en snygg och mobilanpassad hemsida.

Så vad ska du ha för typ av hemsida då? Det beror helt på vad du har för företag samt vad du vill att din hemsida ska uträtta. Jag, Erik på EMS Design Webbyrå i Stockholm brukar säga att hemsidan ska vara anpassad efter just dig och din bransch med några klara mål som t.ex.

  1. Vad ska den uträtta?
  2. Vilken är din målgrupp?
  3. Vilka sökord vill du synas för?
  4. Varför behöver du en hemsida?

Genom att gå igenom dessa mål och frågor ger oss en bättre bild av vad för typ av hemsida du är ute efter. Det sparar in tid samt hjälper oss att i ett tidigt skede sökmotoroptimera din hemsida så att den blir så bra som möjligt.

I slutändan är det faktist du och ditt företag som ska ha hemsidan och vara 100% nöjda med både hur den ser ut samt hur den fungerar under ytan. Har du frågor om webbdesign eller något annat inom webbutveckling kan du alltid kontakta oss på EMS Design Webbyrå.

Att ha en hemsida är lika självklart som att ha en företagstelefon!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hur skyddar du din mobiltelefon mot skador?
Varför välja Joomla till företagets hemsida?
CBS går med i Youtubes streaming tv
Jobba som casino affiliate
Hur påverkar detta din SEO?