Du är inte inloggad.

Artikel

Här hittar du svenska biluppgifter på nätet

Behöver du information och biluppgifter inför ett bilköp? I dagens läge finns det ett flertalet tjänster som erbjuder just biluppgifter helt gratis! Många av dessa tjänster innehar Transportstyrelsen som innehållsleverantör av biluppgifter och teknisk data, vilket gör att tjänster för fordonsuppgifter ofta är desamma överallt.

 

Hos Fordon och Finans Tidningen www.fordonfinans.se hittar du en specialanpassad sökmotor som söker information från flera källor av biluppgifter samtidigt. Du kan då välja vilken tjänst som du tycker verkar inneha bäst information om just den bil du eftersöker.

 

Det kan absolut vara värt att söka efter fordonsuppgifter och information om bilen då man har för avsikt att köpa en begagnad bil av någon. I synnerhet om du skall köpa en begagnad bil av en annan privatperson. Det är tyvärr inte ovanligt att man kan bli lurad eller köpa en stulen bil i dagsläget. Det händer tyvärr relativt ofta att personer som egentligen inte har tillåtelse att sälja bilen gör det. 

 

Innan du skall köpa en begagnad bil bör du verkligen se över vem som äger bilen för att sedan kontrollera detta mot ett ID vid köpet. Köp inte en bil av en person som ej står som ägare hos Transportstyrelsen. Kontakta Transportstyrelsen och kontrollera ägare innan du genomför ett köp!

 

Du bör även kontrollera så att bilen inte innehar skulden på sig. Skulder följer nämligen med bilen och inte på den förre ägaren. Du kan enkelt kontrollera detta via tjänster som Biluppgifter.se eller genom att ringa Transportstyrelsen och ange registreringsnummer.

 

Bra sajter som innehar biluppgifter om svenska fordon är: transportstyrelsen.se, biluppgifter.se, car.info, fordonfinans.se och bilsvar.se.

 

Lycka till med ditt bilköp!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Det går att synas gratis online
Tips som hjälper dig göra ett bra val av webbhotell
Webbdesign som kan stärka din sida!
Känn till detta innan du bygger din egna hemsida
Defense of the ancients (Dota 2)