Du är inte inloggad.

Artikel

Öka trafiken till din webbplats

Få fler besökare till hemsidan

Fler och fler företag hakar på den nygamla trenden kring att sprida information och nyheter på internet. Anledningen är väldigt enkel. Marknadsföring är kostsamt, och möjligheten att lägga stora pengar på reklam är få förunnat. Därför blir det "organiska" sökresultatet på bland annat Google allt viktigare. Det handlar alltså om de vanliga sökresultaten som visas när man "Googlar" efter information. Bara i lilla Sverige görs det dagligen flera miljoner sökningar på Google. Detta har alltså gjort att mer resurser flyttats över till att ranka högt i dessa sökresultat. Många gånger söker på nätet för att köpa produkten direkt via e-handel.
 

Publicera nyheter om företaget

Så, hur gör man för att publicera egna nyheter och texter på andra webbplatser? Det finns i dag flera verktyg/tjänster att välja mellan, och det man bör leta efter är seriösa tjänster med relevant material. För många kan det bli svårt att hitta många webbplatser med relevant material, vilket innebär att man får satsa på hög kvalitet, hög "Pagerank" och kvalitativa texter. Anledningen till att man behöver skriva bra och informationsrika texter är att detta gör din artikel mer läsvärd. Dessutom kommer en bra artikel att dyka upp i Googles sökresultat när någon letar efter information.
 

Viktigt med unikt material

Om du vill kunna klättra i Googles sökresultat får du aldrig lägga upp en text som finns på en annan hemsida. Söktjänsterna ser med mycket onda ögon på kopierat material och bestraffar detta. Självklart vill Google rekommendera bra hemsidor, och en hemsida med kopierat innehåll ser inte speciellt attraktiv ut. Arbeta därför alltid hård för att hålla hög kvalitet när det handlar om publicering online.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fusk till FarmVille 2
Vad är IP-telefoni
Jämför datingsidor – men låt någon annan göra det åt dig
Ett enkelt sätt att tjäna pengar på
Webbkompaniet