Du är inte inloggad.

Artikel

Ett nyckelskåp är en smart sak

Var ska alla nycklar bo? Det är en fråga man ofta ställer sig i familjer. Det finns en strålande lösning. Installera ett nyckelskåp där hemmets alla nycklar får plats. När ni har ett skåp i hallen är det inte säkert att varje familjemedlem måste ta med sig så många nycklar varje dag.

Det går ju att lämna nycklar hemma som ändå bara används omkring hemmet. De måste inte ständigt hänga på en nyckelknippa.

Nyckelskåpet är perfekt för dubbletter

Det är skönt att ha kopior på viktiga nycklar. Men det gäller ju att kopiorna inte försvinner. Det gör de inte då de hänger i ett nyckelskåp. Det här är verkligen något som gör livet så mycket lättare. Superlätt att hitta kopian då den behövs ju!

Märk upp nycklar

Ett bra nyckelskåp gör det enkelt att hitta nycklarna. Men ponera att du vill göra det lätt för andra att hitta nyckeln. Det kan vara en gäst eller hantverkare som inte vet vilken färg eller form en viss nyckel har.

Med märkning i skåpet kan du skapa ordning och reda. Det kan vara med nummer eller genom att helt enkelt skriva vilken dörr i huset nyckeln är för både på nyckel och vid krok. Det här är ett system som är extra viktigt när nyckelskåpet delas av många.

Ett låst nyckelskåp

Hur ska man låsa nyckelskåpet? Om det av någon anledning inte kan vara öppet jämt får man ha en nyckel till nyckelskåpet. Eller så kan du välja nyckelskåp med kodlås som gör det enkelt att öppna för den som har koden till låset.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vilken tvättmaskin är bäst i test?
Tiffanylampor
Badrumsrenovering Uppsala
Funderar du på att byta tak?
Värmepumpeshopen Norge