Du är inte inloggad.

Artikel

Skillnaden mellan on page och off page content

Den som vill sökoptimera sin sajt kommer snart att stöta på en rad uttryck som inte är på engelska. Det är alls ingen skam att inte förstå vad som menas med alla dessa ord och sanningen är den att många som jobbar med seo inte heller har full koll på varje uttryck. När det rör sig om on page och off page content så är det dock uttryck som man bör förstå sig på då de är centrala för att ens internetmarknadsföring ska lyckas.

Skillnaden mellan on page och off page

Kan man bara lite engelska så förstår man att något som är on page är på en sida medan något som är off page inte finns på sidan. Rent konkret så innebär detta att innehåll som är on page finns på ens egen huvudsajt, och innehåll som är off page finns på andra sajter. Innehållet är i första hand texter men kan förstås också vara bilder och film. När man planerar seo arbetet för en sajt så kommer man att inkludera on page texter och off page texter som en del av strategin.

Vad ska man med off page till?

On page texter kan de flesta förstå. Det är ju självklart att man måste fylla sin sajt med relevant text som förklarar vad man kan erbjuda och som bjuder in till kontakt eller försäljning. Off page texter kan däremot vara en nyhet för den som är lite ny på det där med marknadsföring online. Off page texterna är otroligt viktiga som en del av länkarbetet. Med dessa texter så kan man påverka sin rank i sökresultaten och även driva mer trafik direkt från de sajter som texterna placeras på med länkar tillbaka till den egna huvudsajten.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Så här gör du om du får 16 i blackjack
Sökmotoroptimering billigaste marknadsföringen
Varför välja Joomla till företagets hemsida?
Hemelktronik
Val av dator