Du är inte inloggad.

Artikel

Solglasögon i trä

Solglasögon har alltid varit en ultimat coolhetsfaktor till din outfit, det som gör dig redo för att foto som ingenting annat. Att leta ut ett par unika är också ett statement som förväntas skapa frågorna om vart man köpt dem. Vi har svaret, solglasögon i trä är vad du ska satsa på. Det räcker inte längre med att bara byta till någon annan färg eller form, material är viktigt också. Ofta när du köper solglasögon i trä så brukar de vara väldigt bra för miljön och ekologiskt framställda. 
 
Vi vill slå ett slag specifikt för Carl Oaks som inte bara har en miljömedveten produktion samt att de planterar träd för varje enskilt köp av solglasögon. De har också väldigt fina produkter. Utöver brillorna så säljer de också klockor i trä som också ger en intressant look. De har ett par olika modeller sett till form och design, sen kan man även välja vilket träslag man vill ha. Polariserade glas och 100% UV skydd och gångjärn i rostfritt stål för att hela paret ska vara vattensäkert.
 
När vi pratar om unika solglasögon så pratar vi i det här fallet om bokstavligen unika. Varje par har sin unika ådring och är det finns helt enkelt inga identiska par. Man får också en vacker patina med tiden, det har aldrig varit så lätt att förlåta en repa i skalmen som nu. Trots detta så rekommenderar vi starkt att du köper ett etui som håller solglasögonen säkra, de skyddar inte bara från att om du sätter dig på dem men det är betydligt svårare att tappa bort solglasögonen om de har ett skal.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Allt om Skönhet, Hudvård, Löshår, Kläder & Klänningar på nätet
Adventskalendern, omåttligt populär!
Så sköter du amaryllis
Regn och rusk
Trendiga och härliga damjackor för ett personligt mode!