Du är inte inloggad.

Artikel

Spådom online

Spådom och konsten att spå online eller öga mot öga hos ett medium är något som många har åsikter om. Det handlar om att använda olika metoder för att få kunskap via de paranormala vägarna. Ett medium säger sig kunna se in i framtiden och ta reda på saker om personen den spår. Olika metoder för spådomskonst kan vara astrologi, spå i kaffesump eller med tarotkort.

Att spå sig på nätet är något som har blivit allt mer vanligt under de senaste åren. Det kan låta märkligt men i och med att allt fler tjänster är tillgängliga online kommer det bli en naturlig sak allt eftersom. Idag kan du storhandla och prata med läkare på nätet, så varför ska du inte kunna spå dig hos ett medium också?

Att lära sig spå handlar som mycket annat om tålamod och att lägga sin tid på att samla in kunskap. Att lära sig spå i kaffesump till exempel, eller tasseografi som det faktiskt heter, sägs vara en konst. Det är en spåform som har sitt ursprung i Kina som går ut på att man kokar upp te eller kaffe utan att sila bort. Man dricker upp och lämnar sumpen med lite vätska kvar i botten. Koppen med innehållet ska sedan roteras tre varv medsols. Sedan vänder man koppen upp och ner på ett fat och låter vätskan rinna av. Därefter kan man studera formen.

Det finns många olika sätt att spå på och att hitta det sätt som passar en själv bäst kan ta tid. Därför gäller det att ge det tid och testa sig fram för att hitta det som fungerar bäst för en själv.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Konsten att flytta ett helt företag
Allt om Megan Fox
Billiga mobiltillbehör till smartphones
Be Better Online Sweden AB
Välja rätt advokat