Du är inte inloggad.

Artikel

Studentpresent

Letar du efter en perfekt studentpresent? Det är en uppgift att ta på allvar och bör läggas ordentlig eftertanke på eftersom den här ungdomen nu skickas ut i vuxenlivet på riktigt, men det har du redan förstått och det är därför du är här! 
 
Våra 3 bästa tips på studentpresent till honom:
 1. Ölprovning
  Ölprovning är är både billigt(runt 350kr) men känns exklusivt. Låt honom provsmaka en mängd olika sorters utvalda ölsorter, lära sig mer om vad ölet kommer ifrån samt hur det tillverkas. En av världens mest populära drycker som framförallt brukar vara aktuellt vid den här åldern.
 2. Klocka
  Finns ekonomin så är en kvalitétsklocka något som är en härlig studentpresent som förhoppningsvis håller i många år. Välj en tidlös design, gärna enfärgad som helt i silver eller helsvart. Vill du göra den extra speciell så går det alltid att gravera baksidan av klockan med något personligt. Men gör bara detta om det är en lite finare klocka som faktiskt håller i några år.
 3. Köra Ferrari/Lamborghini
  Om han har åldern inne så är det här en sjukt häftig upplevelse som kommer göra honom deprimerad inför sin egen första bil. Sätt ribban åt honom och ge honom något att sträva efter!
 
Våra 3 bästa tips på studentpresent till henne:
 1. Ölprovning
  Också ölprovning, kom igen, det här är inget som passar bara killar. En ölprovning passar perfekt som present även till henne och anledningen att vi säger det är för att det är den mest sålda upplevelsen hos upplevelse-bolagen.
   
 2. Scratchmap
  En scratchmap är en världskarta vars land man kan skrapa som en trisslott, så man skrapar fram de länder man har varit i för att kunna stoltsera med och kunna minnas tillbaka till den tiden. Det är också en studentpresent som motiverar mottagaren att resa mycket och uppleva världen. Kartan kostar bara runt 200kr så om man vill göra den lite mer fancy kan man köpa till en ram, tänk på att om det är glasskiva till ramen så måste man ta ut kartan för att kunna skrapa den.
   
 3. Modell för en dag
  Låt henne gå och fotas hos en proffsfotograf, bli sminkad av sminkös och få en massa grymma bilder som hon kan ta med sig ut i livet. Kanske till första CVn till och med.
 
Lycka till!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Snygga gummistövlar
Spara pengar på ditt köp hos SmartPhoto
Flash ögat! Skådespelerskan skulle älska att bära en klänning bär lika
Köpa eller inte köpa klocka online
Ridmodet kommer i galoppfart!