Du är inte inloggad.

Artikel

Tacka av chefen med ballonger med tryck

Hur säger man hejdå till en person som har styrt och ställt på kontoret på ett sätt som många gånger har lett till tokigheter? Eller så kanske det faktiskt är så att man kommer att sakna personen och då vill man förstås ge något som visar hur mycket som man bryr sig. Oavsett om det kommer att bli till krokodiltårar vid avskedet eller om man faktiskt tycker om chefen som avgår så är ballonger med tryck det perfekta sättet att säga hejdå på. Med den här typen av ballong så kan man ge helt rätt känsla och man behöver heller inte lägga så mycket pengar på gesten.

Ballonger med tryck och meddelanden

På en ballong kan man alltså skriva saker eller trycka en bild. Kanske blir det läge med en bild från den där företagsfesten då chefen däckade i ladan… Nej, skämt och sido, man bör inte använda ballonger med tryck för att skämma ut någon. Om man trycker “flyg och far” på ballongen så kan det förstås ge en känsla av att man faktiskt är glad över att skrället nu avgår så här bör man tänka till en aning.

Istället för blommor

Man kan se ballongerna som ett bra substitut för blommor. Ballonger med tryck håller ungefär lika länge som en blombukett men de är originella och ger en helt annan känsla. Satsa därför på detta som present då chefen ska avgå. Det går ju alldeles utmärkt att lägga till en flaska champagne till knippet med ballonger så att man kan fästa dem på något så att de inte flyger iväg.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

10 användbara tips i sökandet efter ditt framtida coworking-kontor
En lång säsong är nu över
Sexleksaker är inte längre tabu
Hundskogar i Danmark – tänk på detta
Allt om Chuck Norris