Du är inte inloggad.

Artikel

Tandläkare Södertälje

Hovsjö tandvård är ett tandvårdsföretag med ett flertal erfarna tandläkare. Vi är baserade i Södertälje söder om Stockholm och vi har kombinerat förstklassig allmäntandvård med ett lågt pris, hög service och snabbt omhändertagande. Det här gör oss till ett av Södertäljes förmånligaste tandvårdsföretag i dagsläget.

Två viktiga ledord för oss är omsorg och omtanke och i vårt arbete har vi som mål att alltid ligga i framkant när det gäller moderna metoder och utrustning. Du som kund kan komma till oss för att få allt ifrån tandproteser och implantat till bettskenor och visdomstandsoperationer! Om du söker efter ett pålitligt tandläkarföretag i Södertälje kan enkelt vända dig till oss. Både barn och vuxna är välkomna till oss! Vi ser till att du behåller dina tänder friska till ett resonligt pris!

Vi är ett professionellt team med tandläkare i Södertälje och samtliga av oss har en lång erfarenhet inom de vanligaste tandvårdsbehandlingarna, men även de mer komplicerade ingreppen. Hos oss kan du dessutom få hjälp med akut tandvård och vi på Hovsjö Tandvård i Södertälje har tandläkare som tar emot dig med kort varsel!

Vi erbjuder alla de vanliga undersökningarna och behandlingarna som du kan tänkas behöva. Har du några frågor om våra tjänster, hur vi jobbar eller om du vill boka en tandläkartid kan du enkelt besöka oss på http://hovsjotandvard.se/

Tandvård Stockholm
När du blir äldre eller om du drabbas av någon sjukdom finns risken att munhälsan även påverkas. På Hovsjö tandvård hjälper vi dig med dina tänder och din munhälsa både inom vår allmäntandvård och medicinska tandvård.

Särskild tandvårdsbidrag – Stödet omfattar:

  • Uppsökande verksamhet
  • Nödvändig tandvård.

  • Tandvård som led i sjukdomsbehandling.

  • Tandvård vid vissa långvariga sjukdomar och funktionsnedsättningar.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Osteopati
Tatuering – viktigt att tänka på
Hålfotsinlägg för värkande fötter och knän
Bestämmer vi vad vi äter
Riskerna med sömntabletter