Du är inte inloggad.

Artikel

Tips för att bli av med celluliter

Om du har celluliter som du vill bli av med är du inte ensam. Jag och många andra kvinnor i alla åldrar har celluliter på benen, skinkor eller mage. Celluliter uppstår när fettceller buktar genom hudens yttre lager vilket skapar ett ojämnt, spårigt utseende. Här kommer jag tipsa dig hur du avsevärt kan minska uppkomsten av celluliter med livsstilsförändringar, hudvårdsprodukter och specialbehandlingar.

 

Drick vatten

Drick mycket vatten är ett av mina bästa tips för att bli av med celluliter och andra hudproblem. Att återfukta kroppen gör att dina hudceller ser fräscha ut samtidigt som det hjälper huden att förnyas. Detta är en känd metod som effektivt kan minska uppkomsten av celluliter. Drick minst 8 glas vatten om dagen för att se din kropp får i sig allt vatten som den behöver.

 

Börja dricka ett glas vatten först på morgonen, innan du tar ditt morgonkaffe eller te. Bär en flaska vatten med dig under hela din dag. Kom ihåg att fylla på vattnet ofta.

 

Ät frukt och grönsaker

En kost fylld med färsk frukt och grönsaker kommer att hjälpa dig att hålla din vikt nere och minska uppkomsten av celluliter. Frukt och grönsaker innehåller också en hög vattenhalt så att de hjälper till att hålla din kropp återfuktad.

 

Drick en spenatsmoothie till frukost. Blanda en kopp mandelmjölk, en kopp spenat, en halv banan med en kiwi eller handfull jordgubbar. Denna kraftfulla frukost kommer att hålla din energi hög och det är ett ett bra och mycket gott sätt att få en portion grönsaker till frukost!

 

Ät mycket råa grönsaker. Rå sallad, broccoli, morötter och andra grönsaker är fyllda av näringsämnen, antioxidanter och vatten. Om du gör dem till grunden för din diet så kommer du att se en stor skillnad i mängden av celluliter på din kropp.

 

Ät hälsosamma fetter

Celluliter orsakas av fett precis under huden men om din hud är tonad och frisk så kommer celluliter inte vara så märkbar. Livsmedel som oliver, nötter, avokado, fisk och olivolja innehåller omega-3-fettsyror som är viktiga för frisk hud.
Sov tillräckligt

Sömn hindrar dig från att bli sjuk, sänker risken för högt blodtryck och hjälper till med att öka din viktminskning. Får du tillräckligt med sömn hjälper det dig att stressa av vilket också kan hjälpa dig att bli av med celluliter. Sikta på minst 7-8 timmars sömn per natt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sveriges sundaste massage i Stockholm
Dildons roll i samhället
Vad är du beredd på att betala för at komma i ditt livs form?
Fina tänder Stockholm
Min recension av PT på Nätet