Du är inte inloggad.

Artikel

Varför köpa ergonomisk frisörmatta

Att köpa salongs utrustning är en av de viktigaste investeringarna du kan göra när du öppnar eller renoverar en salong eller ett spa. Våra work step Frisör Mattor har vi sålt i snart 10år.

  • Tänk på storleken och typen av salong eller spa du vill öppna eller renovera. Vilka tjänster kommer du att erbjuda? Hår, naglar, massage eller ansiktsbehandlingar? Hur många mattor behöver du? Har du tillräckligt med utrymme?
  • Var noga med kvaliteten och hållbarheten på mattorna du köper. Kom ihåg att dessa ska användas dagligen dom måste även vara fläck & hårfärg beständiga.
  • Speciellt utformade för säker; Konturformad kantdesign för att minska snubbelrisken och även halkfri yta under för att hålla mattan ordentligt och säkert på plats. 
  • Hur tjock ska en matta vara, den allmänna regeln här är 1,1-2,2cm. Det här kanske inte låter som mycket, men det gör skillnaden mellan för mycket stoppning och inte tillräckligt. Om frisör work stepmatorna är för tjocka kan de ha för mycket studs. Detta kan göra dem svåra att gå på, särskilt för alla med balanssvårigheter. Om den är för tunn, har den inte den dämpning som behövs för att minskar trötthet och värk som kommer från att stå på hårda ytor.
  • Något man inte ska glöma bort är om man har schaponeringsstol så är det lämplig att även där använda en ergonomiskmatta även kassa disken är det skönt med en ergonomisk matta.
  • Våra golvmattor är designade för komfort och minskar trycket med cirka 40% på knä, fötter och känsliga leder i benen, några kan helt anpassas efer kundens önskemål.

 

Skriven av

Rosen Innovation AB

  •  


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5 tips för en platt mage
Osunda vanor dagens epedemi
Ansiktsbehandling Helsingborg
Att gå ner i vikt på en vecka
Atkins Community – en bra hjälp när du vill gå ner i vikt