Du är inte inloggad.

Artikel

Vi hjälper dig med marknadsundersökning

Som marknadsundersökningskonsult ser vi till att ta fram de marknadsundersökningar som är rätt anpassade för ändamålet. Vi arbetar noggrant i arbetets alla steg och lämnar slutligen resultatet till dig som kund. Tack vare vår erfarenhet och kunskap inom marknadsundersökningar och opinionsundersökningar vet vi hur undersökningarnas frågor och metoder ska anpassas för de målgrupper som ska delta i undersökningarna.

Tillsammans med dig som kund kommer vi fram till vilken information som ska samlas in samt även hur informationen ska samlas in. Det finns många syften med en marknadsundersökning t.ex. kan det vara allt från att hitta nya kunder eller att få en överblick av marknaden. Vad syftet än är hjälper vi er att fastställa det för att sedan ta fram de frågor som kommer att ge de svar ni behöver.

Om du är intresserad av att få ett kostnadsförslag eller om du vill att vi berättar mer utförligt om marknadsundersökningar är du alltid välkommen att kontakt oss på 031-16 92 89 eller ulf.persson@explorare.se så hjälper vi dig!

Beroende av hur undersökningssituationen ser ut sker många av stegen samtidigt, iterativt eller i omvänd ordning. I vissa undersökningar kanske något steg helt utelämnas. Explorare hjälper till med hela eller delar av processen ovan. Vi koordinerar och driver processen till det önskade slutresultat är framtaget.

Vi erbjuder även våra tjänster till andra företag inom undersökningsbranschen. Här gäller det ofta hjälp med delar i större projekt. Exempel på tjänster som vi hjälper till med är projektledning, framtagning av frågeformulär, dataanalys och grafikproduktion. Vi genomför även en hel del databearbetning för kunder inom branschen, t.ex. SPSS körningar och tabuleringar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Går det att få mer gjort genom att göra mindre?
Är det så himla viktigt med kvalitetstexter på en hemsida?
SEO vs PPC
Det går att synas gratis online
Instagram har gått om Twitter