Du är inte inloggad.

Artikel

Använder Du De Säkraste Vinboxarna Du Kan? Ta Reda På Det Nu!

Bland olika typer av plastförpackningar inom livsmedelsindustrin, så har vinlådor spelat en särskild roll. Vin är en av de mest populära dryckerna över hela världen, och berömda vingårdar exporterar sina produkter på alla kontinenter. Dock så är glasvinflaskor extremt ömtåliga under hantering och transport och utan ordentlig förpackning i speciella lådor och containrar så kan vinrederier lida betydande förluster på grund av skadade produkter.

 

Under årens lopp så har paketeringsindustrin arbetat nära vinbuteljeringsföretag och utvecklat ett sortiment vinlådor, var och en av dem med sina fördelar och nackdelar, som börjar med de traditionella trälådorna med avdelare och lin som stötdämpande material. Men när plast och andra specialmaterial blev standard i paketeringsindustrin, så har vintransportlådor blivit mer och mer tillförlitliga och anpassade för att passa olika individuella behov.

 

Frågan vi ställer är denna: Använder ditt företag dessa moderna och pålitliga vinlådor i er fraktverksamhet? Nedan kan du ta reda på detta, då vi presenterar de mest populära typerna av vinförpackningsmaterial som används på världskända vingårdar och vinrederier.

 

1. Vintunna

Detta sortiment vinlådor är vanligtvis till för mindre dyra, masskonsumtionsviner. Det är en ekonomisk lösning för att sätta lådvin i Tetrapak med kran på kundens bord. På detta sätt kan vinet direkt hällas i glas utan att droppa eller av misstag spillas.

 

Lådvinslösningen är perfekt om ditt företag letar efter en balans mellan pris och kvalitet i försöket att hålla vinpriserna konkurrenskraftiga

 

2. 12-Enhets Vinboxar för Transport och Förvaring

Dessa vinboxar är designade för intensiv användning under lång tid. De har en specialdesign med en dörr på kortsidan, som gör att man snabbt kan lasta och lossa vinlådor. De inre separatorerna är formade för att exakt passa formen på standardvinflaskor på 750 ml.

 

De kan även användas för att lagra vin i källare under lång tid, tack vare det faktum att flaskorna lastas i ett horisontellt läge (det rekommenderade sättet att lagra vin på). Vinlådorna har även etiketthållare för snabb identifiering av vilken vintyp som finns i dem.

 

 

3. Gjuten Paketering för Frakt

Dessa fraktbrickor är designade och gjutna efter formen på vinflaskorna, och kan antingen plastas in eller placeras i stora vinlådor för utomlands transport. Flaskorna är tätt förpackade i de gjutna brickorna som är gjord av stötdämpande material (fiber eller skum).

Den största fördelen med denna typ av vinförpackning är att den kan anpassas för att hålla ett ospecificerat antal vinflaskor och kan designas för att passa både standardvinflaskor och andra specialformade (till exempel extrastora eller englasflaskor).

 

4. Personlig vinbox

Dessa vinlådor, tillverkade i papp eller trä, rekommenderas främst för användning i detaljhandeln och för uppvisning. De är extremt användbara i marknadsföringssammanhang, då de kan designas i en mängd olika färger, med producentens logotyp, PR-märkning, och vilken annan form av anpassning som helst (till exempel som presentförpackning).

 

5. Vinbärkasse med Personligt Tryck

Vinbärkassar är inte precis vinlådor, men de är en mycket användbar förpackningstyp för vin som gåva. Alla vinrederier bör förse sina kunder med möjligheten att beställa bärkassar med tryck tillsammans med vinflaskor för att kunna ge kunden möjligheten till personlig gåvoförpackning.

 

Alla dessa vinlådor och förvarslösningar är de mest populära paketeringsvalen för en av de mest värdefulla och eftertraktade handelsvarorna i världen. Om du inte redan använder dessa vinpaketeringslösningar, så bör du överväga att låta de ersätta dina nuvarande paketeringslösningar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hitta duktiga föreläsare i Örebro på ett enkelt sätt
Bodelning i Malmö
Fastighetsrätt för alla
Nå ut med din marknadsföring - Utan kostnader
Svårt att hitta alla egenskaper i en och samma slang