Du är inte inloggad.

Artikel

Att använda PC som tjänst

Vad är PC som tjänst?
PC som tjänst innebär att din arbetsplats, datorer och tillhörande tjänster, levereras enkelt och bekvämt som en avtalad tjänst. Leverantörer av PC som tjänst erbjuder olika hårdvara för att passa ditt behov bäst. Det innebär en flexibilitet för dig, som kund av PC som tjänst, att välja och byta mellan olika modeller och tillverkare som passar din specifika arbetsplats för stunden. Många företag har idag behov av att kunna få datorer och tillbehör av olika märken levererat snabbt och effektivt till arbetsplatsen vid behov.  Med PC som tjänst kan du enkelt få arbetsplatsens behov tillgodosedda utan krångel.

 

Vad innebär PC som tjänst?
Med PC som tjänst sköter leverantörerna leverans, installering, ominstallation, reparation, uppdateringar och byte av dator. Det är enkelt och bekvämt att använda PC som tjänst. Leverantörerna bistår med support och teknisk hjälp av kompetent personal vid eventuella problem. Leverantörer av PC som tjänst tillhandahåller olika nivåer av ansvar gällande säkerhet. Beroende på ditt behov av säkerhet kan du välja bland annat övervakat skydd, antivirusprogram, brandväggar och backuplösningar.

 

Varför välja PC som tjänst?
Fördelarna med PC som tjänst är många. Med PC som tjänst levereras en modern och säker arbetsplats till en fast månadskostnad utan oförutsägbara utgifter. Du får en optimal arbetsplats med kostnadskontroll vilket gör det enklare för dig att budgetera. Du behöver inte längre oroa dig för oförutsägbara utgifter om datorn går sönder. Med en fast månadskostnad för PC som tjänst kommer inga obehagliga överraskningar. PC som tjänst skapar en effektivare arbetsplats och du behöver inte längre spendera din dyrbara tid på inköp, drift, utveckling, underhåll och reparation av din PC. Med PC som tjänst kan du spendera din tid på det viktiga och fokusera på kärnverksamheten.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Branschkontroll av vuxenvärlden
Hemsida som säljer - hur gör man?
10 Tips för att öka din webbsidas försäljning
Introduktion till CDN-tjänster
Reparera din iPhone 6 / 6S / 6S+ / 6+ snabbt i Göteborg