Du är inte inloggad.

Artikel

Att hyra semesterboende i Barcelona

Barcelona är en ljuv stad att beöka året om. Dock förstår man att de allra flesta av de årliga 7 miljoner besökarna kommer under sommarhalvåret. Trots allt så är Barcelona granne med medelhavet och har många fina stränder bara ett stenkasst från centrum. Naturligtvis är stranden bara ett stort plus i denna kompott av upplevelser och sevärdheter som Barcelona har att erbjuda. Du har shopping i världsklass, inte bara vad det gäller toppdesigners och fina märken, utan en massa nichade butiker som täcker allt från punk och streetware till nytänkande mode och mainstream. Alla butiker och restauranger går lite i samma anda. Allt från ekologisk falaffel till prisbelönta restauranger vars namn är kända över världen! Det samma gäller för utelivet, allt från trashiga rockbarer till backslickklubbar där schampagneflaskor serveras med fräsiga inomhusfyverkerier. Det samma gäller för konstverken, allt från streetart till picassomuseet. Jag tror ni ser ett mönster här! En sak är iaf säker, i Barcelona har du aldrig tråkigt oavsett smak eller läggning. Det finns något nytt att upptäcka varje dag. Barcelona är även den stad i Europa med flest bevarade byggnader kvar från medeltiden! Vilket bara i sig är spännande, att gå omkring och titta på alla gamla byggnader och byggnadsverk och i fantasin leva sig tillbaka till en svunnen tid. Barcelona har även en hel del byggnader som står på UNESCO:s lista för världsarv. Nu kanske man kan börja förstå varför denna stad i Spanien drar så många turister som den gör! 

 

Semesteroende i Barcelona var tidigare nästan enbart inriktat på hotell och det finns väldigt många i stan! Dock på senare år har intresset för att hyra egen lägenhet i Barcelona ökat markant. Självklart om man börjar titta på alla fördelarna med en egen lägenhet under semestern så börjar man se varför. Ofta blir det billigare att hyra en lägenhet, särskillt om man är ett par stycken som reser tillsammans! Det känns mer personligt och "hemma" att bo i en lägenhet! Man har många gånger tillgång till tvättmaskin och fullt utrustat kök som kan underlätta i många situationer. Det finns många agenturer som hyr ut lägenheter i Barcelona. Ofta är det privatpersoner som låter en eller flera agenturer sköta uthyrningen av deras lägenhet. Kvaliten kan variera en del men i regel är de flesta lägenheterna fräscha med nya kök och badrum. Vår sida håller en hög kvalitet och vi har personal på Svenska, Engelska, Spanska och Ryska. Allt för att ha så smidig kommunikation som möjligt mellan både våra gäster från respektive länder, samt lägenhetsägarna som allra oftast är Spanjorer. 

Som ett extra plus har vi utrustat vår sida med en Barcelonaguide, skriven från våra egna erfarenheter och på era språk! Där kan du läsa allt ifrån Antoni Gaudis Sagrada Familia till vilken klubb du bör besöka. Allt för att underlätta eran vistelse i Barcelona, en av världens absolut bästa städer!

Välkommen till Barcelona!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Så bokar du ett säkert vandrarhem i Stockholm
Vilka olika Standby tält finns det?
Hyra bil i USA – Tänk på att…
Resa till Budapest
Rayongs övärld