Du är inte inloggad.

Artikel

Bästa matställena att äta med sin familj i Stockholm

Reser du med familjen och känner dig lite begränsad till vart du kan gå. Kanske har du varit i Stockholm själv innan, eller med din älskade en.

Spola framåt fyra år och två barn senare. Som tur är är denna lista från oss självutnämnda experterna på restauranger och att hitta barnvänliga restauranger i Stockholm.

Här är några ställen att äta med din familj i Stockholm:

 

Jensens

Berömd restaurang. Definitivt en bland kategorin billig restaurang stockholm. Det måste vi säga. Jensens är en kedja från Danmark som har blivit väldigt populär I Sverige. Restauranger går även att hitta I Göteborg och Malmö. Du kan äta kötträtter till billiga priser. Detta passer bra om man är en större familj. Då du kan äta gott utan att det behöver kosta skjortan. De brukar även ha en glassbar tillgänglig vilket ofta blir en överraskning för barnen. Ett ställe vi varmt kan rekommendera om du är I Stockholm. 

TGI Fridays

Om du känner dig nostalgisk eller bara vill ha viss god klassisk amerikansk mat är detta platsen att besöka. Barnmenyn är kul; den levereras med gratis kritor och en målarbok. Personalen är fantastiska med barnen och ta en liten extra stund att krångla över dem och få dem att känna sig extra speciella. Med två platser i Kungsträdgården och Östermalm är det en stor central restaurang med mat för nästan alla smaker.

Egon

Egon är en norsk restaurang som öppnade förra året i Mall of Scandinavia. Deras motto är "Egon, där alla hör hemma". Om du kan undvika rusningstid, är det mycket bekvämt och barnvänligt.

Det finns en liten lekplats med en rutschkana, videospel, färgkritor och pussel bredvid tabellerna så det är lätt för föräldrarna att äta medan barnen leker. 

Under kastanjen

Under kastanjen är en glutenfri oas. Denna restaurang/bistro/bageri ligger i hjärtat av gamla stan under ett vackert kastanje träd, läckert och mycket tillmötesgående. Om det är ett större sällskap, öppnar restaurangen sitt rum på nedervåningen där det ryms barnvagn och sovande spädbarn.

Annars, på övervåningenfinns flera barnstolar och utrymme för några barnvagnar. Om du går, se till att du prova minst två av deras dagliga kakor. 

Parkliv i Marabouparken

Förr i tiden en chokladfabrik, denna vackra park är fylld med skulpturer, en plaskpool för barnen och ett konstmuseum. Samtidigt som det kan vara ett kort äventyr utanför stadskärnan, så är maten väl värt resan. Parkliv ståtar med massor av utrymme för barnen att springa runt (i princip en hel park), gott om barnstolar och en barnvänlig atmosfär.

Deras pannkakor för barn serveras med rabarber sylt är så goda att du vill ha flera. Menyn är säsongsbetonad och ändras regelbundet så det finns alltid något gott att prova

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Teknologisk Institut
RiVe Juridiska Byrå - Specialister inom arbetsrätt
Affiliate inom webbhotell
Maximera hastigheten på ditt mobila bredband
Vad är en travers?