Du är inte inloggad.

Artikel

Barnspel som är för vuxna och för barn

Det finns gott om spel som passar lika bra för vuxna som för barn. Men när man är ute efter barnspel som man kommer att kunna spela tillsammans med sina barn så är det viktigt att man väljer något som man själv tycker om. Att stå och se på en färggrann box och tänka att det där verkar kul kommer inte att fungera. Det bästa är om du redan känner till spelet och vet precis hur det går till innan du köper.

Barnspel som du kan

Det finns spel för barn som du med största sannolikhet har riktigt fin koll på. Här kan vi nämna spel som Finns i sjön som enbart kräver en vanlig kortlek och Monopol som är en klassiker som de flesta tycker om. När du väljer ett barnspel som du faktiskt tycker om så kommer känslan av att det är kul att spela smitta av sig och det är då som ni kan ha verkligt kul tillsammans. Barn märker direkt när föräldrar inte är så engagerade och då kommer de att tappa lusten för att spela på rätt sätt.

Låt flera vara med

Något som kan vara klokt då man väljer ut spel för vuxna och för barn är att välja spel där många kan vara med. När kompisar och andra vuxna också är med så behöver man inte känna så stor press och man kan avveckla sin egen insats tidigt om man känner för det. Det är också roligt när man kan sitta ett helt gäng i olika åldrar runt bordet och småprata samtidigt som man spelar spelet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Punkrock
Kom In I Klaverytmen
4 bilvårdstips du i Göteborg inte kan köra utan
Sportbar vasastan
Anordna nästa konferens i Landvetter