Du är inte inloggad.

Artikel

Badrumsrenovering Norrtälje

Badrumsrenoveringar i Norrtälje
 
En badrumsrenovering är ett arbete som inte vem som helst kan utföra, istället bör man vända sig till en professionell och seriös firma.
Vi på Badrumsrenovering Norrtälje är en sådan, som erbjuder våra kunder en helhetslösning på de behov de har.
 
Man behöver inte som kund ha kontakt med någon annan firma än våran, då vi har ett stort kontaktnät av andra hantverkare som kan behövas under en badrumsrenovering.
Något som också innebär att vi ansvarar för att arbetet fortlöper enligt de planer som lagt upp för arbetet.
Badrumsrenovering Norrtälje har en mångårig erfarenhet av badrumsrenoveringar och det innebär också att vi fått väldigt goda referenser från våra tidigare kunder.
 
 
Något som många ser som en stor trygghet, när de ska välja en firma för en badrumsrenovering.
Det är dock inte det enda vi erbjuder våra kunder som trygghet, allt arbete vi utför ger också en garanti på 10 år på det utförda arbetet.
Något vi på Badrumsrenovering Norrtälje verkligen tycker visar vilka höga krav vi ställer på oss själva och det är också något vi vill visa våra kunder.
Vi är trygga nog med att vi håller alla standarder att vi åtgärdar alla fel eller problem som uppstår under garantitiden.
 
Badrumsrenovering Norrtälje och badrumsrenoveringar
 
Från första kontakt är det vårt mål på Badrumsrenovering Norrtälje att se till att kunden är nöjd med den service vi tillhandahåller.
Kontakten kan gälla en fri offert, men också att kunden behöver svar på frågor om ROT-avdraget eller om hur vi arbetet och vilka branschstandarder vi följer.
Oavsett anledningen som ligger bakom den första kontakten, är det vårt mål att se till att kunden får den hjälp som behövs.
 
När man begär en fri offert, går vi tillsammans med kunden igenom de förutsättningar som badrummet har och vad som kommer krävas för att göra om det.
Sedan är en stor bit av vårt arbete att lyssna på de visioner, förslag och idéer som vår kund har om sitt badrum. 
Det är nämligen kunden som ska leva med badrummet, därför är det också viktigt att vi ser till att vi förstår precis hur kunden vill att det ska se.
 
Alla förslag, idéer och visioner kommer vi att försöka förverkliga om det är möjligt och annars kommer vi självklart att berätta hur man kan göra för att uppnå visionen.
Slutligen tar vi fram en offert där det både finns information om vilka kostnader renoveringen kommer att kräva och vilken tid det tar.
 
Vi är noggranna och dedikerade vid en badrumsrenovering
 
Det innebär också att vi inte kommer att slarva eller att stressa med arbetet.
Den tidsplan vi satt upp är också den vi kommer att följa, för även om kunden skulle vilja att arbetet går fortare, kan det riskera kvaliteten på arbetet.
 
Man får vanligtvis räkna med att det kan ta för ett badrum på mellan 4 – 5 kvm omkring 15 dagar med alla torkningstider.
Innan vi har gjort en offert kommer vi inte heller att kunna ge några kostnadsförslag eller idéer om priser.
Det finns helt enkelt alldeles för många faktorer för att det ska kunna göras utan att vi tar fram en offert.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Nynäshamn
Tips för att måla om hemma
Att välja rätt ångtvätt
Skapa ordning och reda med rätt heminredning
Ekonomisk uppvärmning