Du är inte inloggad.

Artikel

Besök Simi Valley Tattoo i Kalifornien

Äger/artisten Mike Pesterre såg chans och fångade den. Efter att ha jobbat på Simi Valley Tattoo under tidigare ägaren så såg han sin möjlighet när studion blev till salu. Han köpte den och startade om från början med sin egen vision. Genom att anställa mångsidig talang med olika inriktningar inom sina områden skapade han ett vinnande koncept.

Jose “Spine” Villegas har tatuerat i fyra år, hans smeknamn kommer från hans bakgrund i graffiti.
Han specialitet när det kommer till tatueringar är neo-traditional och new school, men han klarar även av alla möjliga motiv kunderna begär. Tyler Whitlock, tatuerare sedan tre och ett halvt år, är en mästare på bio-organic motiv med mycket djup och känsla. Mike Durst har bara tatuerat i ett år men har redan etablerat sig som en talang i segmentet bio-organic även han.

 Simi Valley Tattoo levererar inte bara prisbelönta tatueringar utan de är även en full-service studio med piercings, scarification och kropps-modifikation. Deras expert på området gällande kropps-modifikation heter James och har jobbat i 17 år. Han har utfört allt mellan tung-delning, öronkapning, scarification och silikonimplantat. Han utför sina jobb med säkerhet och precision. 

 Även om studion är relativt nystartad så har Simi Valley Tatto vuxit och blivit en av Ventura county’s finaste tatueringsstudios. Detta ett resultat av bra jobb, hög ambition och professionalism. Om du är i USA och besöker Kalifornien så kan du glida förbi och ta en titt: 1226 East Los Angeles Avenue, Simi Valley, California.

Inte alla resmål behöver vara kända platser man besöker, det kan även vara fantastiska restauranger, affärer eller i detta fall en tatueringsstudio.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Slipp dyra flygresor - Semestra i husbil eller husvagn
Jämför flyg
Så bokar du ett säkert vandrarhem i Stockholm
Vilka olika Standby tält finns det?
Arctic Expedition